2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم...کار بدی کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 145 پست

اره نباید میشستی حالامارکشو کندی مهم نیس اما اگ یکی دگ اونو بخره شایددوس نداشته باشه ک قبلا شسته شده باشه لباسش..شوهرت میپوشید بعدش میرفت حموم ی دوش میگرفت .بنظرم بزنگ ب مغازه داره بگو ک یا راضی باشه یا یکم خسارت بدین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب منم اول همین پیشنهاد رو دادم با بی ادبی و لحن بد جواب داد !!!!  اگر هرکسی خودش رو مسئول مید ...

ممکنه بی ادبی من و لحن بد من رو نشون بدی. من زیادی محترمانه جواب دادم ولی شما یقمو گرفتی ول نمیکنی

واقعا بحث با امثال شما فرسایشیه. توان توضیح اضافه ندارم. هر وقت شما کرونا گرفتی تو خونه ماسک نزن بیرون بزن. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

شب خوش

مراقب خودتون باشید به هر حال اطراف ما پر از ویروسه

یه ناقل با ماسک هم بره بیرون بالاخره ممکنه دستش به یه چیزی بخوره و الودش کنه. کسی هم که نیست به داد آدم برسه خودمونیم و خودمون. هر کسی رو وارد بازیمون کنیم درگیر میشه مجبوریم کارامون رو یه جوری هندل کنیم و خریدا با خودمونه 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ممکنه بی ادبی من و لحن بد من رو نشون بدی. من زیادی محترمانه جواب دادم ولی شما یقمو گرفتی ول نمیکنی ...

قطعا اگر از ی ادم بی فرهنگی که تو خیابون بدون ماسکه کرونا بگیرم میمونم تو خونم نه اینکه راه بیفتم کلی ادم رو بیمار کنم

شما مثل همون کلیپ هایی هستین که تف میکردن رو اسانسور و خوراکی ها تا بقیه هم بگیرن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
متاسفم از اینهمه بیشعوری مطلق 

بیشعور کسیه که بیماره و تو خونش ماسک میزنه بعد بدون ماسک میره تو خیابون

امان از این بیشعور ها که باعث بدبختی همه شدن 

خب من مگه گفتم فروشنده کار درستی کرده ؟؟؟؟؟ اصلا حرف من درباره فروشنده بود ؟؟؟؟؟ میگم کسی که میدونه ...

حرف درسته عزیزم ولی الان من خودم اوایل میگفتم ولی الان میبینم کسی بهت فکر هیچکس نیست باید خودمون به فکر خودمون باشیم ماسک بزنیم رعایت کنیم بخدا من وشوهرم اصلا بیرون نمیریم انتقال ندیم به همه هم گفتیم خونه ما نیان چون فامیلای شوهرم نزدیکن ه ازکاهی میومدن  تو حیاط با فاصله دور مینشستن

بهترین نیستم اما خودمم😍
حرف درسته عزیزم ولی الان من خودم اوایل میگفتم ولی الان میبینم کسی بهت فکر هیچکس نیست باید خودمون به ...

کار خوبی میکنی عزیزم منم حرفم همینه

کسی که ناقله دو هفته بمونه تو خونش که بقیه رو بیمار نکنه