2777
2789
عنوان

ماسک میزنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 29 پست
دیگه چاره نبود.باید میرفتم ارایشگاه

قیافه ی منو ببینی میقورخی👹😁تو این مدت  ابروهامو خودم  برداشتم شده دوتا نخ🤕

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قیافه ی منو ببینی میقورخی👹😁تو این مدت  ابروهامو خودم  برداشتم شده دوتا نخ🤕

😄😄😄

من باماسک و دستکش رفتم.ارایشگاهم خلوت بود.اومدم حونه هم یریع صورتم رو شستم

ینی میگه ماسک نزنیم؟؟ 

نه،میگن فایده نداره ماسک پارچه ای،منم میگم سازمان بهداشت جهانی گفته فایده داره،بزنید حتما

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
😄😄😄 من باماسک و دستکش رفتم.ارایشگاهم خلوت بود.اومدم حونه هم یریع صورتم رو شستم

عید نذاشتم شوهرم بره آرایشگاه گفتم خودم میتونم.هم شوهرمو اصلاح کردم هم پسرمو.خیلی خوب شده بود.آخر سر اومدم پشت سرشوهرمو  سفید کنم و خطشو صاف کنم یهو دستم رفت ماشین پشت گوششو سفید سفید کرد🙊🙊🙊😂😂😂😂😂شوهرم تا فرداش باهام قهر بود😆😆😆

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
😄😄😄😄 شوهره من بود تا ۱ یال غرمیزد

آخه دست پیش گرفتم و خودمو زدم به موش مردگی وگرنه اینم قهرش طولانی تر میشد😄😄😄😄

ی ماسک من امروز خریدم ۶۰ هزار تومن. ی ماسکه دیگه هم داشت روش عکسای قلب و خالخالی و ای چیزا بود،روم ...

باز گرون شد؟😦

😐😅😅😅🌸💮💮🏵🏵🏵

من خیلی وقته نمیخرم.به شوهرم تو محل کارش میدن  میاره به منم میده.

باز گرون شد؟😦 😐😅😅😅🌸💮💮🏵🏵🏵 من خیلی وقته نمیخرم.به شوهرم تو محل کارش میدن اونم میاره به من ...

نه اینیکه خریدم مثلا خیلی خاص هست و قویه.

برا پدر مادرم خریدم

نه اینیکه خریدم مثلا خیلی خاص هست و قویه. برا پدر مادرم خریدم

آها.شاید ان۹۵ هستش.انشالله که همیشه سلامت باشید و خدا برای هم حفظتون کنه😊💐