2777
2789
عنوان

ماسک میزنی؟

242 بازدید | 29 پست

بزنین لطفا😔 ب دوروبریاتون هم بگین رعایت کنن

اگه تاپیک قبلیمو خوندین باید اضافه کنم امشب ۶ نفر دیگه ب تعداد بستری ها اضافه شدن.

نمیخوام استرس بدم ولی واقعا خیلیا دیگه رعایت نمیکنن

این شهر یک ماه و نیم فقط یک بستری کرونا داشت

حالا در عرض دو روز ۱۱ نفر بستری شدن

تعداد رای : 32
نظرسنجی
بله.وظیفه انسانیه ماست💙
29
90%
خیر
3
9%
ی صلوات واسه سلامتی کادر درمان و بابای من میفرستید؟❤🥀❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پارچه های شیک و گلگلی دوتا دوختم،امروز اونو زدم😎

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

جایی نمیرم ک بزنم 😂خونه ام

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
جایی نمیرم اصلا.اما دیروز تو ارایشگاه زدم

هیچ جا نمیری بعد آرایشگاه میری خواهر؟😐منم خرید وسایل ضروری میرم با ماسک و دستکش ولی آرایشگاه و اماکن عمومی نمیرم😁

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
فایده نداره اون

داره،سازمان بهداشت جهانی ببینید ک چی گفته

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....