اسی عزیز یه سوال تا به حال از همسرت خطایی سر زده؟؟؟
ببین در مورد این موضوع قشنگ کندو کاو کن عین همین موضوع واسه من پیش اومد منتحی با همکارش من فقط چند تا پیام دیدم که دختره از زندگیش گفته بود و شوهر منم راهنماییش کرده بود که واسه چهار ماه پیش بود و اس ام اس بود وااااااای زمینو زمانو به هم دوختم هر چی توضیح میداد اصلا زیر بار نمی فتم تا اینکه از خود اون زنه درخواست کرد که زندگیم داره از هم میپاشه اگه اتفاقی بیفته پای خودتم گیره خانومم مدرک داره و تو اداره و خانوادت بی ابرو میشی و ....که کد گرفت از زنه و همسرم تلشو تو گوشیش نصب کرد تا من پیام هارو بخونم با این شرط که منم بذای اون خانم دردسری درست نکنم (اخه اون خانم پیام ها اصلا حذف نکرده بود همرو داشت)اسی خداشاهده به جون دخترم .6 ماه تموم دورو برش میگشت غذا براش می اورد دست رو دستش میکشی و میگفت اتفاقی بود لباس های بد میپوشید و می اومد اتاق شوهرم یقشو باز میذاشت یه بارم یه هوای پزونده رفته بود تو اتاقش مثلا پاش پیچخورد افتاد رو شوهرم بگذریم بعد 7 و 8 ماه کرم ریختن به بهانه مرگ مادزش سر درد دل و ناراحتی با شوهر من باز میکنه و شروع به حرف زدن میکنه و تمام مطالب بالا که نوشتم تو پیام ها به همسرم میگه که همشون از قصد بوده و برای به دست اوزدن دل همسرم .همسرم تو پیاماش از من میگفته که من همسرمو دوست دارمو زندگیم بزام مهمه و.... پیشنهاد رابطه س ک س چت داده بود به همسرم که اونم خداروشکر ناکام میمونه و بعد کلی مخ زدنو حرف هایی از این قبیل که الان همه مزدا در کنار خانومشون یه معشوقه دارن و طبعی هست و ال وبل اخرش بهش میگه حاضری هم جوره با من باشی جا و مکانش با من طوری رفتار میکنیم که هیچ احدی بویی نبره به من اعتماد کن که بازم شکر خدا .خدابه زندگیم نظر کرد و همسرم گفت نه من نه اهلش هستم نه میکنم این کارو دو باره از عادی بودن این روابط سخنرانی کردو و در نهایت و اون خانم هم در جواب نوشته بود پس این یک ماهو فراموش کن من برادر معنوی زیاد دارم ببخش اگر اذیتت کردم من پیام هارو حذف نمیکنم و هر روز به یاد تو مرورشون میکنم و بلاک کرد و تامام
خوب فکر کن من اینارو نمیفهمیدم و به خاطر اون دو تا اس ام اس زندگی 11 سالمو نابود میکردم و هر چی هم شوهرم میگفت گوش نمیکردم میگفتم داره دروغ میگه چی میشد؟؟؟؟
تو شوهرت بهتر میشناسی یه درصد فکر کن داره راست میگه و اون دختره کرم ریخته و پاپیچ شده اونوقت چی؟؟؟؟