2777
2789
عنوان

افسردگي گرفتم 😔

141 بازدید | 10 پست

از وقتي كرونا اومد خيلي شديد وسواس گرفتم الان شده افسردگي ؛ دو ماهه زايمان كردم خيلي حساسم رو بچم كسي بهش دست ميزنه هم لباساشو عوض ميكنم هم دست و صورتشو ميشورم خيلي حالم بده توروخدا بهم روحيه بدين 😔

چی بگم خودمم با این حجم از بیخیالی الان روحیه ام خوب نیست

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افسردگی بعد از زایمانه منم اینجور شدم کروناهم نبود بچم یکسالشه برو ی مشاوره تو مرکز اگه نری دنبالش ب ...

الان انقد حالم بده ك دوس دارم داد بزنم گريه كنم بزور جلو خودمو گرفتم هي چشام پر اشك ميشه ؛ همش حس ميكنم زبونم لال بچم مريض ميشه ؛ الان شوهر خواهرم بهش دست زد قلبم داره وايميسه 😔 

اره ربطی نداره این افسردگی دراثر تخغییرات هورمونیه و حتما هم باید بایک مشاور حرف بزنی و کمک بگیری چو ...

مال تو چجوري بود ؟ مثل من رو بچه وسواس گرفته بودي يا ن ؟ 

مال تو چجوري بود ؟ مثل من رو بچه وسواس گرفته بودي يا ن ؟ 

اره وسواسی و گریه گاه و بیگاه الکی شاد بودم یهو میدیدی گریه میکردم ازهمه متنفر بودم دوس داشتم تنها فقط منو بچم باشیم الانم دارم کموبیش 

بيخيال نسبت ب كرونا ؟ 

نه که بیخیال باشم بخاطر کرونا مثلا رفتو آمد نمی‌کردیم ماسک و... همه سرجاش بودولی دلم خوش بود که میگفتن با اومدن گرما از بین میره ولی الان شدیدتر شده پسرمم باید بره مدرسه نگرانشم آموزش آنلاین هم که داشتن اعصابم ترکید 

باز خدا رو شکر کن بچه مدرسه ای نداری که بفرستی یه جور غصه است نفرستی یه جور دیگه یه بچه دو ساله هم دارم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ