2777
2789

چرا پول نداشتی بچه اوردی😮

حق هر فرد هست مادر یا پدر بشه دلش میخواد تا دو تا بچه هم بیاره حتی اگه الان شرایط مالی اوکی نداشته باشه

مگه اونیکه الان پولداره و بچه میاره تضمینی هست که فردا برشکسته نشه؟

اونیم که الان پول نداره خدا در اینده بهش میده ایشالا ولی اومونقع ممکنه سن باروریش گذشته باشه

البته منظورم فقر مطلق نیست 

اینجا میان به یه نفر که شوهرش کارگره میتوپن چرا دو تابچه داری خوب مرهم نیستی نمک روی زخمم نباش

کاربر 6  ساله هستم ، و این ششمین کاربریمه😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم با این وضعیت اقتصادی بچه دار شدن کم از جنایت نیست

چون بچه یه سری حداقل هایی رو میخواد

اگه مادر و پدر نتونن فراهم کنن، واقعا جنایته

این همه بچه ی کار با همین تفکر بدنیا اومدن

میشه واسه تاپیکم گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4471273/کسی-میتونه-الان-برام-استخاره-بگیره

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.

آفرین دقیقا موافقم باهات👏👏👏👏👏

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..

کسیکه همچیزش میریزه اینجا باید توقعم داشته باشه هر نظری بشنوه

از ماست که بر ماست

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

هم حرفشون به نظرم راسته هم يه جوريه البته من به خودم حق دخالت نميدم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

عزیزم اونا به پدر و مادر خودشون هم میگن چرا ما رو اوردی!!!!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

با عرض پوزش میگم خوبم میگم

همینجا تاپیک زدن ان تیم بالاست پول امینو ندارم چجوری سقطش کنم

وقتی پول ی امینو نداره طرف واقعا چرا بچه میاره😐حالا نه پولدار در خد ماهی ۲۰ تومن ولی دیگه در حد معقول و منطقیش باید باشه.بچه اسباب بازی نیست که

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴