2777
2789
عنوان

شما نی نی سایتی عزیز در جایگاهی نیستی که به یکی بگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 79 پست

نی نی سایت شده پر از آدمهای فضول فقط دوست دارن تو کارهای مردم دخالت کنن.به همسرم‌گفتم‌گمونم اون دنیا فقط یک در جهنم مختص نی نی سایته.بس راحت دل میشکنن و هر حرفی و به همه میزنن.

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با عرض پوزش میگم خوبم میگم همینجا تاپیک زدن ان تیم بالاست پول امینو ندارم چجوری سقطش کنم وقتی پول ...

خوب باید بره یه موسسه خیریه و مشکلش رو بگه 

کاربر 6  ساله هستم ، و این ششمین کاربریمه😬

اگه نگیم درست میشه همه چی ؟؟؟بزار حداقل بگیم شاید تو مغزشون رفت بعدی رو نیارن 

اخه کسی که پول نداره یه میوه بخره چرا باید دوتا دوتا بچه بیاره برا حس مادری؟؟؟

بالاخره منم دارم مامان میشم🥰🥰

همونجور که میشه به کسی گفت وقتی مستی رانندگی نکن میشه هم گفت وقتی پول نداری بچه نیار

چون در هر دو صورت اون ادم قراره به کسی صدمه بزنه

اون بچه قراره تو فقر و بدبختی و حسرت و نداری زندگی کنه اینا همش حق الناسه

خوب باید بره یه موسسه خیریه و مشکلش رو بگه  

خب گلم الان پول امینو نداره بده دو تومن..پسفردا پول زایمان نداره.دو فردا دیگه بچه مریض شه پول دوا درمون نداره..بعدش پول تحصیلاتشو نداره..کدوم خیریه اینقد ساپورت میکنه به ماهم معرفی کنین

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

برشکسته اشتباهه 

بنظرم متنت منطقی نیست بلکه خودخواهی و بی فکریه مطلقه

دیگه الان قدیم نیست زنا افتاده باشن گوشه یه اتاق ده تا ده تا بزان هرچند صد رحمت به قدیم اگر ده تا ده تا زاییدن حداقل نون و لبنیات سالم داشتن بدن به بچه هاشون الان که...

چرا بخاطر مادر شدن یا پدر شدن یه موجود بیگناه باید در حسرت و نداری بدنیا بیاد

که چی بشه

والا تاپیک زده دو روزه هیچی نیست بخورم حتی نون خالی خالابچم چیزیش نشه!!!😑😑😑😑😑

با بچه طفلک یکسالگی با زجر ‌عذاب از پوشک میگیرن که پول ندن

یا هزار تا چیز دیگه

نمیفهمم چرا ندارن میارن؟!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
تا حالا به کسی نگفتم و درسته نبیاد با لحن بد گفت ولی مگه به جز اینه ؟!!! 

طرف میاد درد و دل کنه 

چرا بهش میپرن بچه اوردی

حالا بچه اولشم هست 

تازگیام بی پول شده در اثر اوضع مملکت 

کف دستش رو که بو نکرده بوده چند سال بعدو ببینه

وقتی پول شیرخشک و پوشک ندارن

واسه بچشون نمیتونن مولتی ویتامین و ... بخرن

خب این ظلم در حق خود بچه است

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.
وقتی پول شیرخشک و پوشک ندارن واسه بچشون نمیتونن مولتی ویتامین و ... بخرن خب این ظلم در حق خود بچه ...

پوشک پارچه ای بزنن

ما بچه بودیم مولتی نخوردیم چطورمون شد

البته من منظورم فقر مطلق نیست 

خیلیام بچه اوردن چند سال پیش ارزونی بود مخارجش اوکی بود یدونستن الان انقدر گرونی میشه

بنظرمنم بکسی ربطی نداره حالایاعقلش گفته یادلش خاسته بماربطی نداره.....بعدم واقعن یجایی من شنیدم میگفت ک اول خداارده میکنه بچه ای روب دنیابیاره بعدب دل پدرومادرش میندازه درضمن یکی ازدواج یکی بچه دارشدن خداخودش روزی دهندس عزیزم اره خدایی اینجاازبیکاری حرف بیخودخیلی میزنن

برشکسته اشتباهه  بنظرم متنت منطقی نیست بلکه خودخواهی و بی فکریه مطلقه دیگه الان قدیم نیست زنا ...

من نگقتم فقر مطلق

اینجا به خیلیا که یکم گله از نداری کنن میگن بچه نمیوردی

همونجور که میشه به کسی گفت وقتی مستی رانندگی نکن میشه هم گفت وقتی پول نداری بچه نیار چون در هر دو ص ...

من اصلا با کسی کاری ندارم.

خودم اصلا حس مادری رو و کسانی که بچه میخوان رو درک نمیکنم.

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام