2777
2789
اگه واقعا پشیمونی و دیگه نمیخوای تکرارش کنی یعنی توبه کردی این خودش یه نعمته که گناه میکنی و پشیمون ...

ولی من خیلی کافرم که پشیمون میشم ولی گناهمو تکرار میکنم😔قران میخونم که بزرگی حرف های قران منو به خودم بیاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین توبه واقعی ۳تا فاکتور میخواد: ۱.پشیمونی از گناه 2.تکرار نکردن گناه 3.جبران گناه

پشمونم ولی تکرار میکنم...امروزواقعا توبه کردم و با ختم قران خوندن  سعی میکنم جبران کنم

ولی من خیلی کافرم که پشیمون میشم ولی گناهمو تکرار میکنم😔قران میخونم که بزرگی حرف های قران منو به خو ...

اینطوری نگو عزیزم

بخدا خدا خیلی دوست داره

باور کن این پشیمونی خیلی حسابه برا خدا

خدا همین حالت پشیمونی رو دیده صد بار بخشیده

حساب و کتاب خدارو با ادما مقایسه نکن

میگن که اگه انسان میتونست درک کنه محبت خدارو ذره ذره وجودش متلاشی میشد

خدا خیلی مهربون تر از این حرفاست

قرآن و‌ نماز خیلی موثرن برای جلوگیری از گناه، غسل توبه هم خوبه، ولی اصلش اینه که ته دلت انزجار و نفر ...

چشم غسل هم میکنم الان شرایطش رو ندارم تو شرایط غسل نیستم...واقعا هم دیگه نمبخوام تکرارش کنم درسته همیشه اینو میگم ولی فکر میکنم با قران خوندن سمت گناه نرم 

اینطوری نگو عزیزم بخدا خدا خیلی دوست داره باور کن این پشیمونی خیلی حسابه برا خدا خدا همین حالت پش ...

امیدوارم خدا ببخشتم...همش میخوام غظمت خدارو یادم بیارم و از گناه کردن برگردم امیدوارم حق تعالی منو مورد ببخشش قراز بدن

پشمونم ولی تکرار میکنم...امروزواقعا توبه کردم و با ختم قران خوندن  سعی میکنم جبران کنم

عزیزم پشیمونی اگه سطحی نباشه تکرار نمیکنی

قرآن بخون حتما حتما حتما با ترجمه

حتی اگه نمیتونی هم عربی هم ترجمه رو بخونی فقط ترجمه رو بخون

چون چیزی ک لازم داری فهم معانی قرآنه ن تکرار طوطی وار

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
عزیزم پشیمونی اگه سطحی نباشه تکرار نمیکنی قرآن بخون حتما حتما حتما با ترجمه حتی اگه نمیتونی هم عرب ...

آره خودمم حس میکنم اگه واقعا توبه میکردم سمتش نمیرفتن دیگه سی میکنم هیچ وقت تکرار نکنم و قران رو ختم و درک کنم

آره خودمم حس میکنم اگه واقعا توبه میکردم سمتش نمیرفتن دیگه سی میکنم هیچ وقت تکرار نکنم و قران رو ختم ...

انشاالله 

چند سالته؟

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️

دوستان ختم صلوات داریم هدیه به امام رضا(ع) 

در صورت تمایل شرکت کنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4593990/ختم-صلوات-حاجت-دارا-تا-پایان-دهه-کرامت?postId=142965845

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
ولی من خیلی کافرم که پشیمون میشم ولی گناهمو تکرار میکنم😔قران میخونم که بزرگی حرف های قران منو به خو ...

الان بگم« همه »میان جبهه میگرن چراگفتی« همه« میگم« اکثرا» اکثر کسانی که گناه میکنن توبه میکنن بعد یه مدت دوباره تکرارش میکنن صدبار اگر توبه شکستی بازآی 

ناامیدی ازدرگاه خداوند بزرگترین گناه کبیرست 

شکنکن توبه کنی خدامیبخشه

یادخدا آرامش دهنده قلبهاست خداجونم خودت رو ازمن نگیر
چشم غسل هم میکنم الان شرایطش رو ندارم تو شرایط غسل نیستم...واقعا هم دیگه نمبخوام تکرارش کنم درسته هم ...

خدا کمکت میکنه دوستم، نگران نباش و هرگز ناامید و سست نشو💜

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...