2777
2789
عنوان

اراده شکونی ...

101 بازدید | 18 پست

بچه ها کیا رژیم میشکنن؟راستشو بگن !😈😈

من خودم امروز کم اوردم ناهار یه دل خیلی سیر خوردم انقد که کم مونده بود از دماغم بزنه بیرون 😂😂😂

بستنی هم قبلش خوردم😐😑😕

میگم شما ها وقتی میشکنین چی کار میکنین؟گریه؟خودزنی؟فرداش روزه میگیرین؟یه ورزش خیلی خیلی سنگین میکنین؟....؟

بگین با هم هم فکری کنیم یه کاری بکنیم دیگ

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم نیستم اما دیابت بارداری مجبورم کرده هیچوقت نتونم یه چیز خوشمزه بخورم. دلم آش میخواد. ته چین میخواد. بستنی میخواد اما می‌دونم بخورم قندم رفته بالای ۲۰۰ مجبووورم مراعات کنم‌. کاش رژیم بودم حداقل تو یک ماه اخیر یبار چیت می‌تونستم بکنم

من بعد دو سال و شکستن رژیم پی در پی به این نتیجه رسیدم همینجوری بمونم...اللته من چاق نیستم ولی یکم ا ...

😂😂😂😂لنتی اونجاش بده بعد مدت ها و یه رژیم سخت دوباره برگردی😯😐😑

تف رو زندگی😐

ببخشید خیلی عصبانی شدم

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
رژیم نیستم اما دیابت بارداری مجبورم کرده هیچوقت نتونم یه چیز خوشمزه بخورم. دلم آش میخواد. ته چین میخ ...

الهی بگردم نی نی جون کی به دنیا میاد؟

دختر یا پسر؟

اسمش چیه؟جااان من عاشق نینیام😍😍😍😍

من بستنی قیفی خوردم😑

من خودمو بکشم نمیتونم دست از بستنی بکشم😕😤😤😤

من ۱۰روز پیش رژیم سخت گرفتم سایز کم کردم دیگه کم اوردم ول کردم امروزم واسه خودم ساندویچ خریدم با بست ...

ایول تو ده روز چی کار کردی ؟به منم بگو سایز کم کنم!توروخدا😢😢😢

الهی بگردم نی نی جون کی به دنیا میاد؟ دختر یا پسر؟ اسمش چیه؟جااان من عاشق نینیام😍😍😍😍

فدات گلم. انشالله آخر مرداد میاد. اسمشو گذاشتیم رایان 😍. ولی بیاد یه روز هرچی دلم بخواد میخورمااااا دیگه قند خودمو فوقش با انسولین بیشتر کنترل میکنم. الان دلم نمیاد این بچه خطر براش ایجاد بشه

فدات گلم. انشالله آخر مرداد میاد. اسمشو گذاشتیم رایان 😍. ولی بیاد یه روز هرچی دلم بخواد میخورمااااا ...

درسته 😍😍😍مامانی خوشگل😍😍😍

دیگ چیزی نمونده ایشالا با رایان حون سه عالمه چیزای خوشمزه بخورین 😘😘😘😘

شوهرتونم نگا کنن😂😂😉😉😉😜😜😜😜

جان خیلی نی نی ها نازو ومعصومن😍😍😘😘

اسمشم خیلی خوشگله😇😇😇

😂😂😂😂لنتی اونجاش بده بعد مدت ها و یه رژیم سخت دوباره برگردی😯😐😑 تف رو زندگی😐 ببخشید خیلی عصب ...

خخخخخ...منم بخاطره اینکه سریع و در عرض یه هفته برمیگشت ناامید میشدم...ولی گفتم ولش کن بابا دنیا دوروزه..البته اینم بگم من پرخوراک نیستم ولی نمیدونم چرا همین اضافه وزنم دست از سرم برنمیداره...آزمایشم دادم همه چی اوکی بود...بس که این چربیا بهمون وفادارن شوهرامون نیستن والا(شوخی)

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
خخخخخ...منم بخاطره اینکه سریع و در عرض یه هفته برمیگشت ناامید میشدم...ولی گفتم ولش کن بابا دنیا دورو ...

😂😂😂😂😂😂دقیقااااا

رژیم کانادایی عزیزم

مرسی تو نت سرچ کنم میاد دیگ نه؟؟؟