2777
2789
عنوان

براي خريدن سيسموني چقدر پول كنار بذارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 133 پست

خیلی گرونی شده منم میخوام بخرم ولی نه کالسکه میخرم نه تخت و کمد فقط میخوام کریر بگیرم و لباس با یه دراور کوچیک ،بقیه چیزا رو هم بعدا میگیرم ولی فکر کنم همینا ۵ تومن بشه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حد متوسط و آبرومند منظورمه

من کالسکه و کریر و کیف و قنداق سوییسی ... سرویس خواب نوزاد ... چند دست لباس .. ست حوله کامل ... شد ۲میلیون و خورده 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

سال ۹۶ واسه بچه دومم که نصف چیزاشم از بچه اولم داشتم و تخت هم نخریدم براش کمدم از دختر اولم اضافه بود دادم بهش...کالسکه و اینام دختر اولم داشت....۵ میلیون خرجم شد دیگه فکر کن الان با این قیمتا نجومی چقدر میشه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
من کالسکه و کریر و کیف و قنداق سوییسی ... سرویس خواب نوزاد ... چند دست لباس .. ست حوله کامل ... شد ۲ ...

کی خریدی ؟تقریبا فکر کنم بچت با منه ،قنداق سوئیسی خوبه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

خب وقتي بچه رو ميبريم مهموني نميشه كه رو زمين بخوابونيم 

ساک بگیر که تخته روی زمین کریر چون وسطش فرو رفتگی داره بچه راحت نیس

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿

عزیزم من همه چیز خریدم 

تخت و کمد خوشگل ، مینی واش، کریر و کالسکه و... 

شد ۱۳ تومن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
کی خریدی ؟تقریبا فکر کنم بچت با منه ،قنداق سوئیسی خوبه 

تقریبا ۳هفته پیش ... اره باهمیم 

قنداق سوییسی برا شیر دادن اره خیلی خوبه راحت تو دست میگیرش ... الیته یه زیر برا تعویض پوشکم گرفتم ... نمیدونم عامیانه بهش چی میگن 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

حد اقل باید ۱۲ تومن بذاری ، 

من چون بچه دومه سرویس چوب و کریر کالسکه و روروئک و خلاصه ..... نخریدم فقط لباس و پتو و سبد خواب و حوله و لباس و بهداشتی خریدم شد ۵ نیم ۶ تومن😐

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️