2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همینجا بگم خدا لعنت کنه هرکیو تو کرونا میره سفر

با حرفت موافقم خودمم ۵ماهه هیجا نرفتم ولی طرز بیانت قشنگ نیست عزیزم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
با حرفت موافقم خودمم ۵ماهه هیجا نرفتم ولی طرز بیانت قشنگ نیست عزیزم

امروز تو شهرمون پر از پلاکهای غریبه بود

توی پارک بغل خونمون زدن بعلت شیوع موج دوم کرونا پارک تعطیله

باید چن نفر بمیرن تااین مسافرتا تموم شه؟؟؟؟

دوباره میسازمت💪

امروز تو شهرمون پر از پلاکهای غریبه بود توی پارک بغل خونمون زدن بعلت شیوع موج دوم کرونا پارک تعطیله ...

خدمتتون عرض کردم من با شما موافقم ولی لعنت،نفرین،فحش دادن چیز قشنگی نیست واقعا

خودمون باید بفهمیم و رعایت کنیم،من ۹ماهه مادرم و ندیدم دلم پر میکشه برای خونمون ولی همچین ظلمی نه در حق اونا میکنم نه خودم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
خدمتتون عرض کردم من با شما موافقم ولی لعنت،نفرین،فحش دادن چیز قشنگی نیست واقعا خودمون باید بفهمیم و ...

ای بابا

من نفرین کردم اما اون خودخواهی که میره سفر عینِ بلا رو سره بقیه میاره

دوباره میسازمت💪

از همینجا بگم خدا لعنت کنه هرکیو تو کرونا میره سفر

این چه طرز برخورد و رفتاره!!!! 

خب شاید یکی مثل من تو شهر غریب زندگی میکنم وقتی همسرم مأموریته یا دوره هست مجبورم برم شهر خودمون چون اینجا کسی رو ندارم 

لطفا بفهمید دارید چی میگید😒

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

سمبوسه ناگت الویه هم خوب بود ک تو این گرما نمیشه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم