سلام خانوما الان مدت ۳ماهه که پاشنه ی پای چپم درد میکنه ن ضربه خورده ن از جایی پریدم ن چیزی همینطور خود به خود ایطور شدازخاب که پامیشم یانیم ساعت یه جامیشینم دردش زیاد میشه یکمم ورم داره چیکار کنم الان دکترهم ک نمیشه رفت بنطرتون چراایطوری شده😔
خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩👦👦👩👦👩👧👧👩👧👦👩👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉
انسان در انتخاب، آزاد آفریده شده استتا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار و عقاید او را نقض کنم یا به آنها توهین کنموالا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خار پاشنه داری گلم.... ی دختر عمومی هم میتونه درمان کنه اگه حاد نشده باشه... البته شاید
والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)
خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩👦👦👩👦👩👧👧👩👧👦👩👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉