2777
2789
عنوان

شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 112 پست
خب پس بسوز و بساز!وقتی واسه خودت ارزش قائل نیستی میخوای چی بگیم بهت؟!بنظرت حرف ما روت اثر داره؟!!!!

خو دوس ندارم اینطوری باشم دوس دارم مغرور باشم فقط خوذم مهم باشم

واسه رسیدن ب آرزوهام با دلهای پاکتون برام دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید ازدواج میکردی اختلاف سنیتون خیلیه نمیتونه درکت کنه بفهمتت.امیدوارم  خوشبخت و موفق باشی❤

ممنون آره دبگه تموم شد همه چیز اوایل خوب بود اما کم کم بدتر شد بعصیا در گوشش میخونن این نامادری هست و فلان به بچه هات خیلی توجه کن فرق دارن و نمیدونم کسی جای مامانشون نمیشه حالا مادرشون هم بلا نسبت....چیزی که همه میگن و حتی خودشم میددنه

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
ب سلامتی انشاالله سلامت ب دنیا بیاد

سلامت باشی ان شاالله

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
😐😐😐اسی حس میکنم راست نمیگی خیلی ریلکسی

انقدر حالم خرابه ک حوصله شوخی ندارم.امروز ی دل سیر کتک خوردم تو دیگه گیر نده خواهر.

انقدر حالم خرابه ک حوصله شوخی ندارم.امروز ی دل سیر کتک خوردم تو دیگه گیر نده خواهر.

شوخی نبود میگم چرا انقدر،ریلکسی اون غرورتو خورد کرده عزیزم

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
باید ببخشیدا ولی جررررررررررررش میدادی الانم دیر نیست طلاق بگیر هنوز سنت کنه برو درستو بخون 

خب میگفت من فقط میخواستم کمکش کتم و ای حرفا خلاصه ماس مالیش کرد ولی اگ میخواست کمکش کنه در راجع ب ی مسئله ای ورا بردتش تفریح و با هم مشروب خوردن

گفت میتونین ازدواج کنید اما زمانی ک‌ کم خونی من خوب بشه.ولی مال من بعد دوماه فقط ی درصد رفت بالا بخا ...

آخه کم خونی هیچوقت معضل و مشکلی برای ازدواج نیست که دو طرف صبر کنن بخاطرش

فقط زمانیکه شما میخوای باردار شی باید مشکل کم خونیت حل کنی که آسیبی به خودت و بچه ات وارد نشه! 

مشاور پزشکی ازدواج پروتکلش تشخیص مسائل ژنتیک بین دو طرفه نه موضوعات سطحی! مثل این میمونه پات شکسته باشه بگه نمیتونن ازدواج کنن باید صبر کنن تا پاش خوب شه بعد با هم ازدواج کنن!! خوب ربطی نداره که به صورت مسئله اساسی مطرح کرده مشکل کم خونیتون رو!! 

با توصیفاتی که هز شوهرت کردی کاری به اون ندارم اون هیچچچچچچچچ ولی دختر داییت چقدر کثیف بود

خیلی کثیفه سنش کمه.چن ماه پیشم ی دختر حرام زاده ب دنیا اورد و داد بهزیستی

عب نداره ناراحت نباش بسلامتی خودتم بچه میاری دیگه

نه من اون بچه ها رو دوست دارم همسرم اخلاقش ناجوره...بچه ها باهام خوبن....از همسرم خسته شدم خیلی رفتار خوبی نداره