میشه واجبات سیسمونی روبگین منظورم تو پوشاک و بهداشتی و ایناس ..من یه تخت نوزاد نوجوان گرفتم کمد نگرفتم چون اتاقش جا نیس و کمد دیواری بزرگ داره ویترین هم نگرفتم به جاش شلف دیواری میزنم ... حالا به نظرتون بد نیس کارم ؟؟ و اینکه ضروریای روبگین
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من ست کالسکه و کریر و روروعک گرفتم تخت نوزاد و نوجوان و کمد.پشه بند کلبه ایی که الان دارم استفاده اش میکنم.لباس فقط سایز صفر و یک دوسه دست چون براش لباس زیاد آوردن شلوار 5تاگرفتم تا سایز 2.پوشک .صابون بدن .شامپو بدن و سر.مایع لباس کودک.ناخن گیر .فلاکس آبجوش.دوتا شیشه شیر سایز مختلف.ظرف غذآ خوری.حوله و پتو دوسایز مختلف.پوشک.پارچه خشک کردن دست و صورت.و خشک کردن پا.و چیزهای ضروری دیگه.سرویس وان حموم