2777
2789
عنوان

وسیله های نی نی

176 بازدید | 25 پست

میشه واجبات سیسمونی روبگین منظورم تو پوشاک و بهداشتی و ایناس ..من یه تخت نوزاد نوجوان گرفتم  کمد نگرفتم چون اتاقش جا نیس و کمد دیواری بزرگ داره ویترین هم نگرفتم  به جاش شلف دیواری میزنم ... حالا به نظرتون بد نیس کارم ؟؟ و اینکه ضروریای روبگین

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

لباس و اسباب بازی زیاد نخر

هم کادو میارن هم هم برای لباس وزن بچه که خیلی مشخص نیست یسری لباسا استفاده نمیشه و الکی هزینه میکنی

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خونه از خودته؟

خونه بابامه داده بهم گف تا هر وقت نشستی اجاره و اینا نیستم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

لباس و اسباب بازی زیاد نخر هم کادو میارن هم هم برای لباس وزن بچه که خیلی مشخص نیست یسری لباسا استفا ...

هدفم اینه زیاد نخرم ولی نمیدونم از هر سایز برا تا 6ماه چه قدر کافیه

به ما سر بزنین

برای دیدن کامل کارها و قیمت ها روی لینک زیر ضربه بزنید😍

https://www.instagram.com/sismoni.iran 

لینک کانال تلگرام😍❤️  
 https://t.me/sismoniiran20  : https://t.me/sismoniiran20  

فقط عدد ۲۰ رو بعد از کپی به انگلیسی وارد کنید

شامپو سر و بدن روغن بچه.... دستمال مرطوب ناخن گیر. پوآر... کهنه خشک کنی. زیرانداز تعویض.. ست شونه و برس...شیشه پستونک.... پودر صابون کهنه بچه.مایع لباس شویی بچه.

عمرم زندگیم عشقم نفسم وجودم بردیا( پسرم)
شامپو سر و بدن روغن بچه.... دستمال مرطوب ناخن گیر. پوآر... کهنه خشک کنی. زیرانداز تعویض.. ست شونه و ...

لباس نمیدونم چه قدر بخرم

خونه بابامه داده بهم گف تا هر وقت نشستی اجاره و اینا نیستم

خوب پ نمیخاد کمد بخری 

پوشاک هم صفر و یک و دو باید بخری و مای بی بی شماره یک 

شامپو سر شامپو بدن روغن بدن 

مایع شستشو لباس 

ی کهنه شور 

ست ناخون گیر و پوار 

شیشه شیر 

ست برس 

حوله 

ست پتو 

ست پلاستیک 

دستمال خشک کن 

زیر انداز 

خوب پ نمیخاد کمد بخری  پوشاک هم صفر و یک و دو باید بخری و مای بی بی شماره یک  شامپو سر ش ...

اصلا کمد دیواری داره بذارم کمد دیگه جای هیچی نیس ولی چون خواهر شوهرم بیست روز پیش زایمان کرد داشت کمد رو میگم دیگع حرف توش نباشت

خوب پ نمیخاد کمد بخری  پوشاک هم صفر و یک و دو باید بخری و مای بی بی شماره یک  شامپو سر ش ...

مای بی بی چیه؟

من ست کالسکه و کریر و روروعک گرفتم تخت نوزاد و نوجوان و کمد.پشه بند کلبه ایی که الان دارم استفاده اش میکنم.لباس فقط سایز صفر و یک دوسه دست چون براش لباس زیاد آوردن شلوار 5تاگرفتم تا سایز 2.پوشک .صابون بدن .شامپو بدن و سر.مایع لباس کودک.ناخن گیر .فلاکس آبجوش.دوتا شیشه شیر سایز مختلف.ظرف غذآ خوری.حوله و پتو دوسایز مختلف.پوشک.پارچه خشک کردن دست و صورت.و خشک کردن پا.و چیزهای ضروری دیگه.سرویس وان حموم