2777
2789
هیچ دعای مجربی سراغ ندارین؟

دعای مشلول آقای فرحزاد پارسال برنامه سمت خدا گف خیلی جواب میده به یک شرط ک ایمان کامل داشته باشی ب خدا که حتما حاجتتو میده با توکل باید بخوني،فک کنم حداقل ده بار باید خونده شه،تو مفاتیح توصيحاتش هی،دلیل حاجت دهی هم بخاطر اسم اعظم خداست ک تو دعا گفته شده،واسه منم دعا کن محتاج

دعای مشلول آقای فرحزاد پارسال برنامه سمت خدا گف خیلی جواب میده به یک شرط ک ایمان کامل داشته باشی ب خ ...

ممنووووون فداتشم

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم🌹

*استغفار زیاد.

ختم استغفار بگیرید و حتی از  کمک دیگران استفاده کنید.

عدد سی هزار خوبه

از کم شروع کنید تا به مرور زیاد بشه.مثلا روزی هفتاد مرتبه بعد از نماز عصر

و همچنین 

*صلوات به نیت بخشش گناهان(ختم صلوات های زیادی هست.هر کدومو دوست داشتین انجام بدین خوبه) 

و *ثوابشو به امام زمان (سلام الله علیه) هدیه کنید.

ناامید نشید و مرتب از خدا بخواید که مانع رو بهتون نشون بده.

*از دیگران بخواید دعاتون کنن بخصوص مادر و پدر

*نماز استغفار که تاپیکشو زدم قبلن

تو رو جان عزیزتون منم دعا کنید😭🙏🙏🙏

ممنووووون فداتشم

نمازاستغاثه به امام زمان هم خیلی خوبه دورکعت،انتهای نماز یک دعایی داره که از امام زمان ميخوايي شفاعتت رو پيش خدا کنه،تو مفاتیح هست،معنی دعاش خیلی قشنگ و آرامش بخش

چهل روز خیلیه..باش ممنون عزیز

ختمی که دوهفته ای حاجت میده یک ختم صلوات خاص هستش هر شب باید هزار بار بخونی صلوات هاشو.

از شب جمعه که امشب باشه شروع میشه

برای اولین شب باید غسل کنید.

هر شب حدود یک ساعت وقت میبره.

الان نمیرسم کاملشو براتون پیدا کنم.

تو همون پیج ختمی که نماز استغفار توش هست اینم هست.

اگه اینستا دارید برید ببینید.🙏

!😭😭😭😭😭😭😭😭 دیگه نمازم هم نمیخونم

عزيز دلم يه روزايى تو زندگى همه پيش مياد كه احساس ميكنيم به ته خط رسيديم و بدتر از اين چيزى نميتونه باشه اما ميگذره و تموم ميشه، پايان شب سياه سپيد است و اينو بدون يه وقتايى خدا بخاطر اينكه تمام رحمتشو بهمون نشون بده مجبوره تمام شيشه هاى خونمونو بشكنه، به اميد خودش و با اعتماد قلبى شما به خودش همه چيز اونجور كه دوست دارى و به صلاحه درست ميشه❤️

عزيز دلم يه روزايى تو زندگى همه پيش مياد كه احساس ميكنيم به ته خط رسيديم و بدتر از اين چيزى نم ...

دقیقا مثل الان من ک حالم از این دنیا بهم میخوره،بریدم،ولی خب نماز و دعا رو حتما ميخونم چون به آرامش میرسم جدا از اینکه وظیفمه،واسه منم دعا کنين

عزيز دلم يه روزايى تو زندگى همه پيش مياد كه احساس ميكنيم به ته خط رسيديم و بدتر از اين چيزى نم ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دعام کن

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍