2777
2789
عنوان

زناشویی

284 بازدید | 14 پست

سلام دوستان طبق تجربتون اگه متاهلین کمکم کنید ممنون میشم،

دوستان من با یکی تو رابطم ک اخر سال قراره بیاد جلو اقدام کنه واسه رسمی شدنش،مادرامون در جریانن فقط،فامیل هم هستیم ولی دور،

راستش چند بار بخاطر دخالتای مامانش دعوامون شده شدیدا،

و زود تحت تاثیر حرفای مادرش قراره میگیره با این حال من باز احترام ب جا میارم واسه مادرش،چون اکثرا با مادرش مجازی در ارتباطم مثلا اینستاگرام فقط اونم استوری پستی چیزی باشه،

هر بار حرفی میشه زود ب خودش و مامانش میگیره دعوامون میشه،من کوتاه میام ولی اون باز...میگه از دلت خبر دارم ولی زبونی بعضا بعضی حرفا رو میزنی،نباید بزنی حق نداری و این حرفا،خستم دیگه خیلی خستم 😔😔دیشب با اینکه حالم خوش نبود سر مسائل خانوادگی ولی تا این بحث اومد وسط با علی رغم حالم گذاشتمم رفت😔😔😔نمیدونم چی کار کنم قلبم داره از سینم میزنه بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن آدم نیست بزار بره ور دل همون ننش

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!

نه میتونم بگم بیخیالش شو نه بگم بمون باهاش چون توی اطرافیانم داشتیم دو مورد از این پسرا که یکیش سرعقل اومد و درست شد ولی اونیکی هنوز همونطوری مونده🙄

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄

خوب هیچوق باهاش ازدواج نکن اون از الان اینطوری میکنه ببین فردا با مادرش چه بلایی سرت میارن حالا خیییلی داره رعایت میکنه ک اینه شوهر من که بچه ننه نیست بازم بعضی وقتا مادرش زهرشو میریزه .نکن ازدواج نکن عمرا به فنا میره 

تو هنوز زن رسمیش نیستی نباید انتظار اینوداشته باشی تعصب مادرشو بهت بده کسی که از مامانش بگذره یکی دو از زنش هم میگڋره پس خوشحال باش که احترام مامانشو داره

اونم باید اونقدری درک داشته باشه که بعد ازدواج تو رو تو اولویت قرار بده 

نه تورو بخاطر مادرش خورد کنه و نه مادرشو بخاطر تو دو تاتونونم تو تراز نگه داره

ولی الان بیشتر از اون نباید انتظار بره

تو هم باید با سیاستهای زنونه جذب خودت بکنیش  نه با حرف و دعوا