2777
2789
عنوان

ترس از دست دادن

116 بازدید | 20 پست

خانوما من به شدت ترس از دست دادن پدر و مادرم رو دارم خیلی وحشت دارم یه وقتایی به خودم میام میبینم کلی گریه کردم حتی اگر مراسم ختم برم کلی همزاد پنداری میکنم کسی هست مثل من باشه 

پدرم ازبس مهربونه تحمل کوچیک ترین دردشو ندارم مادرمم ازبس سختی کشیده تحمل کوچک ترین ناراحتیشونو ندارم خیلی اذیت میشم اونام خیلی به من وابسته ان چیکار کنم اینقدر فکرای بیخود نیاد سراغم خسته شدم از دعا خوندن

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
منم با این وحشت زندکی میکنم

خدا حفطشون کنه برات

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کتاب طرحواره ها رو بخون از جفری یانگ.اطلاعات خیلی خوبی راجع به این نوع ترس میده

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

هر روز براشون صدقه بده 

دعای سلامتی بخون براشون 

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...
حق دارین منم اینطورم کسایی که برام با ارزشن هزارتا فکرای جورواجو میکنم خودمو دییونه کردم

اینقدر که وحشت دارم اگر زنگ بزنم جواب ندن حالم بد میشه یعنی همه ی فامیل میدونن چقدر وابسته ایم

کتاب طرحواره ها رو بخون از جفری یانگ.اطلاعات خیلی خوبی راجع به این نوع ترس میده

ممنونم بابت راهنماییت

اینقدر که وحشت دارم اگر زنگ بزنم جواب ندن حالم بد میشه یعنی همه ی فامیل میدونن چقدر وابسته ایم

راست میگین منم همینطورم همیشه ی خ ا من استرس تو دلم دارم برااااا هرچیزی

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
هر روز براشون صدقه بده  دعای سلامتی بخون براشون

همش آیت الکرسی ورد زبونمه

راست میگین منم همینطورم همیشه ی خ ا من استرس تو دلم دارم برااااا هرچیزی

اره بخدا الان خونشونم خوابن همش نگاشون میکنم