2777
2789
عنوان

کادو زایمان

376 بازدید | 31 پست

کادو زایمان از همسراتون و خانواده ها چی‌گرفتین؟اگ عکسشو دارین بزارین..دست گلتونم اگ عکسشو دارین بزارین

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻

من هیچی نگرفتم

چون ن شوهر دارم ن بچه ن زایمان کردم :/

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل باگلدون فقط😧

که اونم گلدونش شکست انداختم دور

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
هنوز مونده تا زایمانم ولی ب شوهرم گفتم خودم میخام گلو اگه زورت رسید طلا بخریو انتخاب کنم

منم همینطور خخخخ عکس گلمم نشونش دادم..گفتم ی النگو برام بخره ب نظرتون خوبه؟

منم گل رو خودم انتخاب کرده بودم 😧

خیلی هم عالی بگو بخره

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
واکنش همسرت وقتی بعد زایمان دیدت چی بود

اینقدر گریه کرده بودحال نداشت

کادو اونجایی لذت داره که خودت ندونی وطرف مقابل با چیزی که دوست داری بیاد پیشت نه این که بزاریش تو رودربایستی بگی من فلان چیز میخوام...به نظر من باید توقع رو پایین آورد نیاز نیست کادو طلا باشه میشه هر چیزی باشه...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
کادو اونجایی لذت داره که خودت ندونی وطرف مقابل با چیزی که دوست داری بیاد پیشت نه این که بزاریش تو رو ...

اخه دوس دارم کم نزاره ی وقت جلو کسی

اخی😍😍😍😍😍

من زایمان طبیعی بودم صدای جیغام رو میشنیدازپشت در