2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقد کرده ام خیر سرم خیلی داره اذیتم میکنه

دادگاه طول میکشه،بااین اوضاع قیمت سکه هم قسط بندی میشه ،نظرمن اینه عمرتو تلف نکن،اگه بین خودتون توافق کنین یه مبلغی رو نقدو یکجابهت بده وتوافقی طلاق بگیر

عقد کرده ام خیر سرم خیلی داره اذیتم میکنه

اگه تو دوران عقد این اذیتت میکنه اصلا شک نکن طلاق بگیر من باشم از مهریه ام نمیگذرم 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
نظر خودمم همینه

عزیزم من اطرافم خیلی دیدم،یه دوستی دارم اوایل سال ۹۷ عقدکرد ،چن ماه بعدپسره نخواستش گفت طلاق،خیلی بهش گفتن که مبلغی توافقی بگیر و تموم کن پسره هم اینجور راضی بود،ولی دوستم وکیل گرفت و فک کرد خیلی بیشتر دستش میاد ،ازسال ۹۷ تاالان درگیر دادگاس،و هیچی!حتی وکیلشم الان گفت توافق کن مبلغی ازش بگیر فایده نداره!

الان پشیمونه که چرا دوسال پیش اینکارو نکرد

۱۰۰تا مهریه .خونه داره از این مسکن مهر. اره عندالمطالبه 

خونه رو میگیره دادگاه خب میده بهت 

هرچی به نامشه و یه پولی توشه میگیره ازش 😑

بقیشم ماهی ۲ تا سکه شاید تایین کنه

البته اگه حق طلاق داشته باشی راحته

اگه نداشته باشی دلیل موجه داشته باشی بهتره اذیت نمیشی

عزیزم من اطرافم خیلی دیدم،یه دوستی دارم اوایل سال ۹۷ عقدکرد ،چن ماه بعدپسره نخواستش گفت طلاق،خیلی به ...

خیلی ناراحتم واقعا عاشق و معشوق بودیم ب درو دیوار زد بهم برسیم اونوقت الان 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭