2777
2789

هفته چندی عزیزم ??

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر می تونی خونه ی کسی بری، برو، آماده غذاتو بخور و بیا. چون ادم توی بارداری از غذایی که خودش درست م ...

دقیقا ولی جایی نمتونم برم غذای بیرونم نمتونم بگیرم چون تو‌روستام 

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
غذا درست نکون از بیرون بگیر چیزای خنکم زیاد بخور 

درست نکنم چی بخورم میمیرم ذیگ ازبس بالابیارم ولی دلم برنمیدارم مگ ی لقمه بخورم

دوماه سر بچه اولم هیچی نفهمیدم سراین جرات نمکنم ازجام بلند شم

منم بارداری اولم خیلی حالم بدبود کاهش وزن شدید گرفتم تهوع استفراغ

الان باردارم۷هفته هیچی نفهمیدم اصلا تهوع ندارم‌شک‌میکنم به اینکه واقعا حامله ام

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
درست نکنم چی بخورم میمیرم ذیگ ازبس بالابیارم ولی دلم برنمیدارم مگ ی لقمه بخورم

ی چند وقت ی جور سر کنید سرخ کردنی سعی کن درست نکنی یا برو خونه مامانت یا مادرشوهرت ی ماه دیگه اگه تونستیم از بیرون بگیر

بره سلامتی نی نی ی صلوات بفرستید 
منم بارداری اولم خیلی حالم بدبود کاهش وزن شدید گرفتم تهوع استفراغ الان باردارم۷هفته هیچی نفهمیدم اص ...

جدی منم میترسم وزن اضاف نکنم سر بچه اولم۱۷کیلو اضاف کردم خیلی خوب بودم سراین نه. 

ی چند وقت ی جور سر کنید سرخ کردنی سعی کن درست نکنی یا برو خونه مامانت یا مادرشوهرت ی ماه دیگه اگه تو ...

هبج جا نمتونم برم 

جدی منم میترسم وزن اضاف نکنم سر بچه اولم۱۷کیلو اضاف کردم خیلی خوب بودم سراین نه. 

من ۸ کیلو کم کردم تا۴ماه تا اخربارداری همون۸کیلورو پرکردم

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...