tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 عنوان باردارم 115 بازدید | 14 پست حالم خیلی بده غذا دلم نمخاد بخورم نخورمم حالم بدع نمدونم چکاکنم برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘 1399/04/05 | 15:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
best_life عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 734 به سلامتی چند وقتته؟؟ از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس.
arkadash عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 هفته چندی عزیزم ?? ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
بخندید عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 2421 غذا درست نکون از بیرون بگیر چیزای خنکم زیاد بخور بره سلامتی نی نی ی صلوات بفرستید
anahita_76 عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 6310 اگر می تونی خونه ی کسی بری، برو، آماده غذاتو بخور و بیا. چون ادم توی بارداری از غذایی که خودش درست میکنه، نمی تونه بخوره
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 به سلامتی چند وقتته؟؟ دوماه سر بچه اولم هیچی نفهمیدم سراین جرات نمکنم ازجام بلند شم برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 اگر می تونی خونه ی کسی بری، برو، آماده غذاتو بخور و بیا. چون ادم توی بارداری از غذایی که خودش درست م ... دقیقا ولی جایی نمتونم برم غذای بیرونم نمتونم بگیرم چون توروستام برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 غذا درست نکون از بیرون بگیر چیزای خنکم زیاد بخور درست نکنم چی بخورم میمیرم ذیگ ازبس بالابیارم ولی دلم برنمیدارم مگ ی لقمه بخورم برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 به سلامتی چند وقتته؟؟ دوماه برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 دوماه سر بچه اولم هیچی نفهمیدم سراین جرات نمکنم ازجام بلند شم منم بارداری اولم خیلی حالم بدبود کاهش وزن شدید گرفتم تهوع استفراغالان باردارم۷هفته هیچی نفهمیدم اصلا تهوع ندارمشکمیکنم به اینکه واقعا حامله ام روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
بخندید عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 2421 درست نکنم چی بخورم میمیرم ذیگ ازبس بالابیارم ولی دلم برنمیدارم مگ ی لقمه بخورم ی چند وقت ی جور سر کنید سرخ کردنی سعی کن درست نکنی یا برو خونه مامانت یا مادرشوهرت ی ماه دیگه اگه تونستیم از بیرون بگیر بره سلامتی نی نی ی صلوات بفرستید
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 منم بارداری اولم خیلی حالم بدبود کاهش وزن شدید گرفتم تهوع استفراغ الان باردارم۷هفته هیچی نفهمیدم اص ... جدی منم میترسم وزن اضاف نکنم سر بچه اولم۱۷کیلو اضاف کردم خیلی خوب بودم سراین نه. برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 ی چند وقت ی جور سر کنید سرخ کردنی سعی کن درست نکنی یا برو خونه مامانت یا مادرشوهرت ی ماه دیگه اگه تو ... هبج جا نمتونم برم برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
محمدپارساپسرگلم۹۶ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5070 جدی منم میترسم وزن اضاف نکنم سر بچه اولم۱۷کیلو اضاف کردم خیلی خوب بودم سراین نه. من ۸ کیلو کم کردم تا۴ماه تا اخربارداری همون۸کیلورو پرکردم روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 من ۸ کیلو کم کردم تا۴ماه تا اخربارداری همون۸کیلورو پرکردم ای بابا برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘