سلام. من هفته ی 12 فهمیدم باردار هستم. توی اون تایم هم موهامو مش کرده بودم هم داروهای منبع بارداری میخوردم برای گوارش. کسی بوده که موهاشو قبل از هفته ی ده رنگ کرده باشه. یا مثل من دارو میخورده؟؟ بچه ش سالمه؟ مشکل نداره؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
من توی اوج کرونا اوایل عید باردار شدم و هرچی حالم بد میشد همه ش فکر میکردم کرونا گرفتم و دمنوش میخوردم. احتمالا این دمنوش ها باعث لکه بینی و خونریزی من میشده. چون خونریزی داشتم و برای همین فکر میکردم پریودم. و شک به حاملگی نداشتم. از طرفی داروهای گوارش هم میخوردم که منع بارداری بودن توی این دو ماه اول بارداری