2777
2789
عنوان

باردارا بیاین😥

220 بازدید | 49 پست

من از اول بارداری به هیچ وجه ویار نداشتم،خیلی هم شوری و ترشی و مخصوصا چیپس سرکه ای هوس میکنم و بشدت از شیرینی متنفرم، تو ان تی دو هفته پشت سرهم دکتر گفت احتمالا بچه پسره،دوبار هم دو هفته هم گفت ک پسره، اما هفته ۱۷ که رفتم گفت بچه کوچیکه هفته بعد بیا،،، بعدم ک نی نی خوابیده بود و دو ساعتی هی میرفتم دکتر معاینه میکرد میگف بیدار نشده و پاشو گزاشه روش ،،، اما اخرش بعد پنج یا ده دقیق دیدن گفت یکم بهتر شد و اخرش گفت دختره، دو بار هم ازش پرسیدم و گفت درسته، بنظرتون اشتباه کرده؟؟؟خودمم خیلی بدنم داغتر شده و رابطه مدام دلم میخاد و خوشگلترم شدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم سونوگرافی خوبی برو جواب قطعی بده بهت 

ویار و داغی هم ربط نداره هر بدنی واکنشی داره 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

عاقا من هیچی نمیدونم فقط دخترمو که باردار بودم بی نهایت گرمم بود و داغ بودم و میل جنسیم بالا رفته بود و منم شوری و ترشی دوست داشتم

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
آخه بچه دختر باشه مادر زشت ميشه

نه من دختر م خشگلتر شدم ربطی نداره این چیزا 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
ینی ممکنه اشتباه کرده باشه

شاید اگه تجربه کافی نداشته باشن