2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب

155 بازدید | 14 پست

خانوما خیلی میترسم هفته ۱۷بارداری هستم خودشم دوقلو نمیدونم چرا حس میکنم گاهی که کیسه آبم نشتی داره کمکم کنید 

از دیشبم زیر دلم درد میکنه یه کم 

خیلی استرس میگیرم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قبلا هم این استرس کرفتم رفتم دکتر گفت آبشون اندازس 

پس بیخود بخودت استرس نده عزیزم واسه بچه هات بده ها لابد بارداری اولته منم ای اینجوری بودم ولی اصلا نگران نباش😗😗

اخی یاد گرفتم امضا بزارم لی لی لی😂😂😂
منم از بس ترشحات دارم همش فک میکنم کیسه آبه ، بارداری اولمه هیچی رو تشخیص نمیدم ولی تو سونوی ۱۸ هفته ...

ا

الان بارداری اولتونه؟

منم استرس میگیرم 

پس بیخود بخودت استرس نده عزیزم واسه بچه هات بده ها لابد بارداری اولته منم ای اینجوری بودم ولی اصلا ن ...

بله بارداری اولمه 

کلا خیلی استرس میگیرم سر هرچیزکوچیکی همش فک میکنم خدایی نکرده علامتای سقطه

یه نکته برای تشخیص نشتی کیسه اب عست. ببخشید ولی بزو سرویس بهداشتی کامل تخلیه کن. بعد نوار بهداشتی تمیز بزار  یک ساعت باشع. اگر نشتی داشته باشه نوار بهداشتی جمع میشه. والا تو دوران بارداری کلی ترشحات هست. حالا که خوبه. ماهای اخر بیشترم میشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
بله بارداری اولمه  کلا خیلی استرس میگیرم سر هرچیزکوچیکی همش فک میکنم خدایی نکرده علامتای سقطه

نه گلم ببین انقباضهای پنج دقیقه یکبار هربارم سی چهل ثانیه طول میکشه یا آب ازت میاد روان ک بند نمیاد کاملا خیس میشی یا خونریزی اینا خطرناکه وگرنه گرفتن بعضی وقتا زیر دل مشکلی نیست یا خستگی وتنگی نفس کم مشکلی نیست

نه گلم ببین انقباضهای پنج دقیقه یکبار هربارم سی چهل ثانیه طول میکشه یا آب ازت میاد روان ک بند نمیاد ...

دعا کن برام عزیزم این مدت هم به خوبی و خوشی بگذره بدون استرس طی بشه

دعا کن برام عزیزم این مدت هم به خوبی و خوشی بگذره بدون استرس طی بشه

خداروشکر تا اینجا مشکل نبوده بقیشم نیست نی نی های خوشگلتم سالم وسلامت بغل میکنی ب امید خدا