2777
2789
عنوان

وقتی میگه درگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 45 پست
انلاین میشه ولی جواب منو نمیده

وا این چ شوهریع،خب توم وقتی میبینی اینجوریه واس بقیه وقت داره ولی ب تو که میرسه میگه درگیره پیگیرش نشو بهش پم نده

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
اگ همیشه اینجوریه خب پیم نده تحویلش نگیر مردی ک ب اندازه ی ی جواب پیم ارزش نمیزاره لیاقت دلتنگی ماه ...

اپل واچ داره واتس اپش پیام میدم یهو همون لحظه انلاین میشه پیام منو از توی نوتیفیکیشن هاش میخونه ولی سین نمیزنه خب خیلی ناراحت میشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا همینه که تو میگی  اما بعضیاشون خیلی پر توقع هم هستن

من فقط لیست خرید رو پیامک می کنم براش بدون سلام و احوال پرسی چیزی همیشه میگ چرا ی سلام نمیدی اولش ی خسته نباشید😂بهش میگم خیلی جواب پیم رو میدی ک ادم حسابت کنم سلامم بزارم تنگش سکوت می کنه

واقعا پرتوقع ان

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
اگ همیشه اینجوریه خب پیم نده تحویلش نگیر مردی ک ب اندازه ی ی جواب پیم ارزش نمیزاره لیاقت دلتنگی ماه ...

هیچ وقتم به روش نیارم ؟ 

باز میاد هی خودشو میچسبونه و دلش بغل میخواد اونجا چیکار کنمممم؟

اپل واچ داره واتس اپش پیام میدم یهو همون لحظه انلاین میشه پیام منو از توی نوتیفیکیشن هاش میخونه ولی ...

شاید درگیر کاراشه وقتی هم ک خونه هست جواب نمیده؟

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
من فقط لیست خرید رو پیامک می کنم براش بدون سلام و احوال پرسی چیزی همیشه میگ چرا ی سلام نمیدی اولش ی ...

تو و شوهرت متولد چه ماهی هستین؟ 

واقعا منم دلم میخواد همینجوری جوابشو بدم ولی میگم شاید واقعا درگیره

هیچ وقتم به روش نیارم ؟  باز میاد هی خودشو میچسبونه و دلش بغل میخواد اونجا چیکار کنمممم؟

نمیدونم فکر کردم شوهرته ک جواب نمیده چون دوستین هنوز نمیشه حدس زد

شوهرم نیست دوستمه قراره شوهرم شه 

خب هرچی چ فرقی میکنه وقتی میخاد بگیرتت باید همه فکر و ذکرش تودباشی و واست وقت بزاره،اگ درگیره حتی نباید پیامتو سین کنه اگع درگیر نیست چرا سین میکنه و جواب نمیده

بنظرم تو پم دادنتو بهش کم کن مثلا اگ روزی ۵بار زنگ میزنی کمترش کن ۲بار اینا زنگ بزن بعش وقتی حای خالیتو حس کنه خودش زنگ میزنه بهت

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
تو و شوهرت متولد چه ماهی هستین؟  واقعا منم دلم میخواد همینجوری جوابشو بدم ولی میگم شاید واقعا ...

زیاد بهش گیر نده کلا فک کنه آدم مهمیه معمولی و مرموز باش همیشه

من ابانی ام اونم بهمن

سین نمیکنه اصن عززیزم 

سرش جای دیگ گرم نیست؟مطمعنی واس ازدواج میخادت؟ناراحت نشیا شایدم نمیخادت و داره اینکارارو میکنه ک با پای خودت بزاری بره وگرن کسی ک یکیو بخواد همه چیو کنار میزنه تاباعشقش خوش باشع نکه تاشب بعدش پیمشو سین نکنه

سرش جای دیگ گرم نیست؟مطمعنی واس ازدواج میخادت؟ناراحت نشیا شایدم نمیخادت و داره اینکارارو میکنه ک با ...

باورت میشه هر وقت برای رسیدنش پیش خدا زاری میکنم و خودمو به هر در میززنم و نذر و چله برمیدارم ازم دور میشه و نزدیک نمیشه