2777
2789
عنوان

وقتی میگه درگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2407 بازدید | 45 پست

دلتنگی بخوره تو سرم یه وقتایی یه چیز واجب مثل نون یا کیسه زباله تموم شده اس میدم بخر بیار. میاد خونه نگرفته میگه اِ ندیدم. میبینم کلا پیاماش رو باز نکرده. زنگ هم بزنم باز فراموش میکنه

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره وقتی عشقم پیام بده اره یه جوابی میدم بعد هم عزر خواهی میکنم نه که بعد ده ساعت بی محلی کنم

ببین فرق داره طرف شوهرت باشه یا دوست پسرت

مردهای متاهل معمولا درگیر کار که باشن اصلا کاری به گوشی ندارن، خیلی عادیه این موضوع و نشونه بدی هم نیست

كارش ي جوريه نميتونه گوشي دست بگيره منم ديگ عادت كردم مواقع عادي هم دير ج بده يا كلا ج نده ناراحت نم ...

اخه شب هم همیشه از سر کار میاد میگه هلاکم میگیره میخوابه انگار نه انگار من هم وجود دارم

اخه شب هم همیشه از سر کار میاد میگه هلاکم میگیره میخوابه انگار نه انگار من هم وجود دارم

بخدا شوهرمنم اينجوريه

يكماهه رابطه هم نداريم

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
واقعا همه مردا اینطوری ان؟ اخه این شده 9 ساعت بعد جواب داده یا اصلا جواب نداده

اگ همیشه اینجوریه خب پیم نده تحویلش نگیر

مردی ک ب اندازه ی ی جواب پیم ارزش نمیزاره لیاقت دلتنگی ماهارو نداره عزیزم وقتی میاد خونه من ازجامم بلند نمیشم خودش میاد استقبال من. اصلا محبت و پیم دادن و اینا حالیش نیست اگ کاری هم داشته باشم زنگ میزنم سریع میگم کارمو قطع می کنم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣