2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرنده ...من کسی همو خعلی خاستیم حتی ب خانوادشم گفت فلانی رو میخام .و کات شدیم ..ی ساله همش فکر میکردم بر میگرده و فراموش نکرده ..ولی چند بار دیدمش محل نداد..منو باش همیشه تو فکرم میگفتم هنوز بیادمه نگو حتمن با کسی ریخته رو هم ک انقد ری محل کرده..فکر کن خیال بافی بزار کنار 

عزیزم معقوله تله پاتی از عاشق عاشقی کااااااااملا جداست. وقتی ادم یکیو دوس داره خب طبیعیه که دائما تو فکرشه. تله پاتی یعنی کسیکه فکرشو نکنی باهاش ارتباط بگیری اونم واضح طوری که اون به هرچی فکر کنه تو میفهمی. مثل مادر دختری که به عصر جدید اومده بودن

💖💞Turk girl 💞🤘💖
عزیزم معقوله تله پاتی از عاشق عاشقی کااااااااملا جداست. وقتی ادم یکیو دوس داره خب طبیعیه که دائما تو ...

من عصر جدیدو ندیدم ولی بین مادر و دختر عشقی وجود نداره?خب نمیشه که ادم ندیده و بی احساس به یکی پیام بفرسته اونم بگیره  

من عصر جدیدو ندیدم ولی بین مادر و دختر عشقی وجود نداره?خب نمیشه که ادم ندیده و بی احساس به یکی پیام ...

منم همینو میگم دیگه طرفم باید بخادت خب. خیلیا میگن به عشقم فکر میکنم اون به من توجه نمیکنه پس تله پاتی الکیه. تله پاتی خیییییلی واقعیه من که روانشناسی یه واحدم کلا تله پاتی و تلقین بود به شرطیکه سیم هر دو طرف به هم وصل باشه

💖💞Turk girl 💞🤘💖
پس سعی کن زیاد بهش فکر نکنی و رویا پردازی کم کنی بجاش ببین آیا اون فرد مناسب شما هست و اصلا به شما ف ...

کلا بحث  تله پاتی -داره به عنوان موضوع روانشناسی مطرح میشه تو دنیا /معقوله تله پاتی نه فرد خاص