2777
2789
عنوان

مادرشوهر

117 بازدید | 9 پست

سلام بچه هاکسی بوده مادرشوهرش باش بدباشه وازش خوشش نیادوباهاش بدرفتاری کرده باشه الکی وسعی کنه شماروازشوهرتون‌ دورکنه ویروزی جزای کاراشوببینه وب نتیجه اعمالش برسه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه مریض ک نیسن الکی الکی:/وگرن اجازه نمیدادپسرش ازدواج کنه باهاش‌..رفتارارو عوض کنید 

چراسریه مسئلع ای که هیچ ربطی بمن نداره بخاطرخواهرش که یکی ازاقوام ماشوهرشه چون شوهراون باخواهرش بده اونم سرمن درمیاره الکی نه منومحل میزاره همشم سعی میکنه منوازچشم شوهرم بندازه

اخه مریض ک نیسن الکی الکی:/وگرن اجازه نمیدادپسرش ازدواج کنه باهاش‌..رفتارارو عوض کنید 

چرا اتفاقا خیلی ام مریضن مادرشوهر من راضی نبود چون من انتخاب شوهرم بودم و خدارو شاهد میگیرم ۱۳ سال عین یه دخار ترو خشکش مردم بازم اذیتم میکنه دیگه الان شوهرمه که خسته شده از دستش بعضیا ذاتشون خرابه و گرنه من کاری نمیکنم که بد باشم من نامزد بودنی هی میگفت از این به بعد خودم انتخاب میکنم عروسمو که هم خوشگل باشه هم پولدار بیچاره دوتا پسراشم بدبخت کرد نزاشت با عشقشون ازدواج کنن بین اونا فقط شوهر من خوشبخته

چرا اتفاقا خیلی ام مریضن مادرشوهر من راضی نبود چون من انتخاب شوهرم بودم و خدارو شاهد میگیرم ۱۳ سال ع ...

الهی عزیزم توهرچی‌محبت کنی اخرش بخودت برمیگرده ..خوبه شوهرت میدونه ک توخانومی ومشکل از مادرشه بهرحال اینجوری نمیمونه