2777
2789
عنوان

چکار کنم؟

147 بازدید | 18 پست

از خانواده شوهرم متنفررررررم یعنی بلاهایی ک سرم آوردن تیکه هایی ک میزنن بی فرهنگی هاشون هیچ خانواده شوهری اینجوری نیست

آرزوم اینه تا ابد الابد چشمم نبینتشون بگید چیکار کنم 

شوهرم طرف من باشه و امر به فرمان من باشه اسم اون بیشعورها رو تو زندگی من نیاره لطفاً نیایید نصیحت کنید خانوادشن سیاست داشته باش و از این چیزا برید تایپیکمو رو بخونید ببینید چ جانوری هستند

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر میخوای شوهرت داشته باشی باید با پنبه سر ببری ...غر نزنی بدگویی نکنی بی خیال باش جلو شوهرت ..نمی تونی از همسرت بخوای خانواده اش نادیده بگیره 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
چند ساله ازدواج کردی دوستم ؟ حس می کنم بی فرهنگی از همه چی بدتره

دوساله عقدم هیچ جشنی برام نگرفتن خدا سزاشونو بده فقط توقع کلفتی دارند

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
دوساله عقدم هیچ جشنی برام نگرفتن خدا سزاشونو بده فقط توقع کلفتی دارند

ای وای 

همسرتون هم طرفداری از خانواده شون می کنن؟

در خصوص کار کردن توی منزلشون

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
چندسالته؟ چ برخوردی میکنی؟

۳۲ سالمه من همیشه بهشون احترام گذاشتم باهاشون خوب بودم ولی اونا اصلا حریم خصوصی حالیشون نیست دوست دارن از هرکار ما سردربیارن من نمیگم قطع رابطه کنم میگم کمتر ببینمشون راجع به همه چی زندگی ما زودتر از خودمون نظر میدن خیلی فضولن هرکار دارن به شوهر من میگن شوهر من انگار مباشرشونه

[QUOTE=142887316]ای وای  همسرتون هم طرفداری از خانواده شون می کنن؟ در خصوص کار کردن توی منزلشون[/QUOجلوی اونا ک لال میشه ب من میگه کار نکن 

[QUOTE=142887316]ای وای  همسرتون هم طرفداری از خانواده شون می کنن؟ در خصوص کار کردن توی منزلشون ...

وقتی ایشون میگن کار نکنید خب شما هم در حد معمول کار کنید 

در حد جمع کردن ظرف ها و چیدن 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد