setarehkhanum مدیر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 عنوان بی بی منفی یه دقه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 33 پست سلام بچه ها صبح امروز بی بی گذاشتم بازم منفی بود . ممکنه آز بدم + باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی بوده با بی بی منفی آزش مثبت شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی. 1399/04/05 | 07:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیتون۹۸ عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 1723 آخ الهیییی 😔 ایشالا به حق فاطمه زهرا که شما هم مادر بشید چه دعای قشنگی . لطفا برای منم دعا کنید. من بعد هفت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف چند روز پیش دوقلوهای پنج ماهم سقط شدن. منم باهاشون مردم.
دنیز_دریا عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 2477 میرم آز ببینم چی میشه از ته قلبم برات دعا میکنم بزودی به ارزوت برسی و بچت رو بغل کنی
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 چه دعای قشنگی . لطفا برای منم دعا کنید. من بعد هفت سال دکتر رفتن و هشت بار ایوای و آی وی اف چند روز ... چرا عزیزم؟؟؟؟؟ الهی به زودی زود باهم مامان بشیم . من اگه نباشم این ماه میرم واسه ای یو ای خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
زیتون۹۸ عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 1723 چرا عزیزم؟؟؟؟؟ الهی به زودی زود باهم مامان بشیم . من اگه نباشم این ماه میرم واسه ای یو ای دهانه ی رحم یه دفعه باز شد و زایمان زودرس شد. دیگه رمقی برام نمونده . توکل بر خدا . آره عزیزم حتما برو . انشاالله ماه بعد دیگه بارداری به امید خداوند. برای منم دعا کنید عزیزجون