2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرع متاسفانه

دوسش داری گناه که نکردی،وقتی اعصابش اوکی بود بشین بهش بگو که چقدر نامرده که ناراحتیش از کس دیگه رو سر تو خالی می‌کنه و... ،عزیزم تنها شوهرت رو مقصر مدون خودتم تو این رفتاراش تقصیر داری،جلوشو نمیگیری

دوسش داری گناه که نکردی،وقتی اعصابش اوکی بود بشین بهش بگو که چقدر نامرده که ناراحتیش از کس دیگه رو س ...

یعنی چی جلوشو نمیگرفتم؟؟؟

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

یعنی مثلاً وقتی با مادرش دعواش شد سر تو خالی کرد می‌رفتی اتاق دروقفل میکردی حرف نمیزدی بلاخره میومد اونوقت حرفاتو میگفتی و...،بهت ناحق بی احترامی کرد هر کسی باشه سکوت نکن،سکوت کنی اطاعت کنی دفعه بعد هم تکرار میشه

یعنی مثلاً وقتی با مادرش دعواش شد سر تو خالی کرد می‌رفتی اتاق دروقفل میکردی حرف نمیزدی بلاخره میومد ...

حالا ک گذشت     الان،چکارکنم بنظرت...

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
حالا ک گذشت     الان،چکارکنم بنظرت...

وقتی حوصلش اومد سر جاش  برو پیشش بشین،بهش بگوعزیزم من تو رو میشناسم باهات زندگی میکنم دوست دارم بخدا وقتی ناراحتی من بیشتر از تو ناراحت میشم .دعوا کردن تو با مامانت سر هر چی باشه به من ربط نداره،کتک خوردنشم به من ربطی نداره انصاف هست منو به خاطر کاری که نکردم زدی،خیلی اذت ناراحت شدم به ناحق زدیم،این کارت کجای رسم جوانمردی مرد هاست،یکم گریه گاتیش کن