2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟؟؟؟؟؟

270 بازدید | 27 پست

سلام عشقولیا میخوام بااجازتون یه مختصر توضیحی از روند درمانیمون بگم 

تقریبا یک و نیم ساله تو اقدامم همسرم ضعیفه و خودم خیلی خیلی خفیف پی سی او هستم دو ماه پیش آی یو آی کردم که منفی شد و ماه بعدش رفتم برا عکس رنگی 

الان حدود چهار پنج روزه پریودم عقب افتاده و ترشحات سفید غلیظ دارم بیبی هم برداشتم ولی منفی شد تا چند روز پیش علایم پری داشتم که از امروز کم شده ولی ترشحاتم زیاد شده به نظرتون باردارم؟ اگه نه پس اون ترشحات چیه؟ ممکنه بعد عکس رنگی عفونت گرفته باشم؟ یعنی عفونت باعث عقب افتادن پری میشه؟؟؟

عاجزانه خواهش میکنم جواب بدین به خدا خیلی سردرگمم اخه منتظر پری هستم باز آی یو آی شم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ترشحات یعنی نزدیک تخمک گذاریته 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

من عفونت داشته باشم پری نمیشم تا خوب شه ولی دکترم میگه ربطی نداره

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
من ترشحات تخم مرغی اولین علائمم بود

تخم مرغی یعنی چطوری ؟ چه شکلی ؟؟

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
عفونت باعث عقب افتادن میشه 

اخه تو سایت خوندم که ترشحات عفونت بوداده و رنگش یا سبزه یا قرمز یا قهوه ای و بعدم خارشم داره ولی من هیچکدوم از اینارو ندارم

من ترشحات تخم مرغی اولین علائمم بود

سفید و غلیظ آره؟

ببخشید ولی انقد زیاده که لباس زیرمو کثیف میکنه