2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه دیروز عصر گرمی 847تومن بود.امروز شده 826تومن.یخورده پول پس انداز کردم برا روز مبادا... ارزش پول ...

برو بخر اگه میتونی چندسال نگه دار بره روش وگرنه هفته دیگه بخوایی بفروشی نخری بهتره

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
آخه دیروز عصر گرمی 847تومن بود.امروز شده 826تومن.یخورده پول پس انداز کردم برا روز مبادا... ارزش پول ...

چن روز صبر کن فک کنم بیاد پایین اما اومد پایین درجا بخر چون شاید دو تا سه روز پایین بمونه.قیمت پایینم منظورم نهایتش ۷۸۰ هس

منم گرمی۷۲۰بود رفتم بخرم.بم گفتم نخر میاد پایین .الان مث چییی پشیموننمم

منتظرم ی خورده بیاد پایین برم بگیرم 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
منم گرمی۷۲۰بود رفتم بخرم.بم گفتم نخر میاد پایین .الان مث چییی پشیموننمم منتظرم ی خورده بیاد پایین ب ...

اره منم دقییقا منتظر بودم بیاد پایین لعنتی الان خیلی پشیمونم.شنیدم تا یک و دویست میره بالا... واسه همین خواستم مطمءن شم...

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
منم گرمی۷۲۰بود رفتم بخرم.بم گفتم نخر میاد پایین .الان مث چییی پشیموننمم منتظرم ی خورده بیاد پایین ب ...

هیچ وقت نگین بزا ارزونتربشه بخرم.طلا همیشه سود توش هس حتی اگه ارزون بشه دوباره میره بالا.اگه دارین پولشو بخرین بازم بالاتر میره

[QUOTE=142854939]آخه دیروز عصر گرمی 847تومن بود.امروز شده 826تومن.یخورده پول پس انداز کردم برا روز م ...

اره تصمیمم همینه عزیزم. والا ارزش پولمون ک متاسفانه روز ب روز داره میاد پایینتر.

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
اره منم دقییقا منتظر بودم بیاد پایین لعنتی الان خیلی پشیمونم.شنیدم تا یک و دویست میره بالا... واسه ه ...

نمیدونم چیکار کنم.بعضیام میگن اواسط تیر میاد پایین 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
هیچ وقت نگین بزا ارزونتربشه بخرم.طلا همیشه سود توش هس حتی اگه ارزون بشه دوباره میره بالا.اگه دارین پ ...

آخه من پولی ک پس انداز کردم با اون چیزی ک میخواستم بخرم الان جور در نمیاد باید باز پول بزارم روش.ک الان شوهرم دستش خالیه متاسفانه وگرن همین فردا میرفتم میخریدم.

2823
2791
2779
2792