2777
2789
عنوان

آرامشکده .....

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 24 پست
یعنی اگر عشق میخوام باید عشق بورزم؟؟!!! این قانون همیشه جواب نمیده.... (لطفا برای من استیکر قلب و ...

اگر همونقدر که ناراحت کردن آدم ها رو بلدیم، خندوندنشون رو هم یاد گرفته بودیم الان دنیا جای قشنگ تری بود ...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اگر عشق میخوام باید عشق بورزم؟؟!!! این قانون همیشه جواب نمیده.... (لطفا برای من استیکر قلب و ...

آدمها دو تا چیز رو زودتر فراموش میکنن
خوبی که بهشون کردی
و بدی که بهت کردن..‌‌‌.. 

اگر همونقدر که ناراحت کردن آدم ها رو بلدیم، خندوندنشون رو هم یاد گرفته بودیم الان دنیا جای قشنگ تری ...

تو این نوشته از یه قانون کلی حرف زده شد که خیلی اوقات جواب نمیده اون نتیجه ای رو که میخواییم....

مثلا عشق میورزیم تا عشق دریافت کنیم اما نتیجه نمیده...

خب در این صورت باید چیکار کنیم؟؟!!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
تو این نوشته از یه قانون کلی حرف زده شد که خیلی اوقات جواب نمیده اون نتیجه ای رو که میخواییم.... مث ...

باید عشق دو طرفه باشه... دوست داشتن یکطرفه  فقط اسراف در گذشت عمر و محبت است......وقتی گلی را دوست دارید آن را می چینید.
اما وقتی عاشق گلی هستید آن را هر روز آبیاری می کنید.
فرق بین و عشق و دوست داشتن این است. باید برای ابراز عشق   عاشق حقیقی رو پیدا کرد...هر کسی لیاقت عشق را ندارد

باید عشق دو طرفه باشه... دوست داشتن یکطرفه  فقط اسراف در گذشت عمر و محبت است......وقتی گلی را د ...

به نظرم تو انجام  هر کاری باید خدارو در نظر بگیریم...

اینجوری به خاطر نتیجه های معکوس آزرده و غمگین نمیشیم...

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!