2821
2789
عنوان

تاپیک ورزش🏋🏻‍♀️🌻

78 بازدید | 8 پست

سلام دوستان کسایی که نمیدونن قضیه از چه قراره به تاپیکای قبلیم سر بزنن:)

خب دوستای گلم تاپیک تو تاپیک ورزش ما باید یه ساعتی از روز رو تنظیم کنیم که هرروز تو اون ساعت ورزش کنیم یا برقصیم من این پایین یه برنامه ای رو بهتون پیشنهاد میکنم یا این برنامه رو دانلود کنید یا دوسندارید یه برنامه دیگه رو و هررزو ورزش کنید یا برقصید در اخر هرکی که بیشتر ورزش کرده باشه برندس(ما به کسی جایزه نمیدیم و فقط برای سلامتی خودمون و تشویق خودمون و دوستای دیگه اینکارو میکنیم)😉❤

امروز دلیل لبخند کسی باش:)♡

من هستم ولی آنلاین ورزش دارم سه روز که ثابته مابقی روزها میتونم تایمشو تغییربدم.

وقتی جوون بودم دوست داشتم هر کس دیگه‌ای باشم به جز خودم. دکتر برنارد گفت اگر توی یک جزیره تنها بودم، مجبور می‌شدم به همنشینی با خودم عادت کنم. گفت باید با خودم کنار بیام. با تمام عیب و نقص‌ها، ما خودمون عیب و نقص‌ها را انتخاب نمی‌کنیم. اونا بخشی از وجود ما هستند و باید باهاشون کنار بیایم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هستم ولی آنلاین ورزش دارم سه روز که ثابته مابقی روزها میتونم تایمشو تغییربدم.

تایمش فرق نمیکنه مثلا شما دوسداری ساعت ۵ ورزش کنی من دوسدارم ساعت ۲ ورزش کنم اخر سر بگیم که چندساعت ورزش کردیم تایمش مهم نیس

تایمش فرق نمیکنه مثلا شما دوسداری ساعت ۵ ورزش کنی من دوسدارم ساعت ۲ ورزش کنم اخر سر بگیم که چندساعت ...

اوکی من هستم

وقتی جوون بودم دوست داشتم هر کس دیگه‌ای باشم به جز خودم. دکتر برنارد گفت اگر توی یک جزیره تنها بودم، مجبور می‌شدم به همنشینی با خودم عادت کنم. گفت باید با خودم کنار بیام. با تمام عیب و نقص‌ها، ما خودمون عیب و نقص‌ها را انتخاب نمی‌کنیم. اونا بخشی از وجود ما هستند و باید باهاشون کنار بیایم

باشه گلم از فردا صبح شروع میشه

باشه عزیزم

شما هروز داری؟ ورزش یا رقص یا میکس ؟

من‌جمعه ها آفم ولی میتونم جمعه هم اوکی کنم

قانون این تاپیک:

لطفا بحث نکنید باهم و کسایی که نمیخان شرکت کنن نیان و نظر ندن و توی تاپیک چیزی هم بجز چیزی که ازتون خواسته شده ندید مثلا تو تپیک کتاب خوانی فقط بیاید بگید که من امروز مثلا۵صفحه کتاب خوندم چیز دیگه ای نگید که صفحه الکی بالا نره و اینکه من هرروز ساعت ۱۱تاپیک رو قفل میکنم یعنی هرکسی هرچی میخاد بگه تو تاپیکا باید تا ساعت ۱۱شب بگه و بعدش تاپیک تا ساعت ۷ونیم صبح قفل میمونه بعدشم که تاپیک باز شد نباید چیز اضافه ای بگید😉❤

این تاپیک از شنبه تا پنجشنبه  باز هستش😊🌈

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز