2777
2789
شمارو دیدم با یه جوانمرد به یکی دیگ ک همیشه هستین .این سایت چه کمکی بهتون میکنه ؟چه لذتی میبریم ازش ...

من چند ماه پیش خیلی فعال بودم الان دو ماهه به شدت درگیر کارم و اصلا به اینجا سر نمیزنم . الان ۳۳ سالمه شغلم آزاد تو صنف موبایل . درامدمو نمیگم . 

حضورم تو اینجا خیلی خوب بود از تجربیات دیگران استفاده کردم و فهمیدم مشکلات زناشویی چقدر زیاده 

در حال حاضر متاهل هستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چند ماه پیش خیلی فعال بودم الان دو ماهه به شدت درگیر کارم و اصلا به اینجا سر نمیزنم . الان ۳۳ سال ...

من درامدتون رو نپرسیدم چون کاملا شخصیه و به بنده ربط نداره .کلا برام جالب بود بدونم آقایون سایت بیکران ک اینجا پلاسن یا ن .تصورم ازشون یه بچه دبیرستانیه کنجکاوی.

پس خونوادتون پرتوقع هستند؟

نه . به همه چیز گیر میدن . فقط گیر میدن . اخلاقشون بده . بزرگترین ترسم اینه که یک دختر مثل خانواده خودم گیرم بیاد . چند بار هم با خانواده خواستگاری رفتم کلا پشیمون شدم . تنها معیارشون از دختری که میریم خواستگاریش اینه که مجرد باشه کافیه . 

اگه جای من بودی تا حالا ۱۰۰ دفعه خودکشی میکردی

در حال حاضر متاهل هستم
نه . به همه چیز گیر میدن . فقط گیر میدن . اخلاقشون بده . بزرگترین ترسم اینه که یک دختر مثل خانواده خ ...

خب خودتون پیدا کنید مگ میشه یه پسر 33ساله نت ونه کیس ازدواج خودش رو انتخاب کنه