2777
2789
عنوان

درست کردن کیک🎂🍰

191 بازدید | 16 پست

سلام کسی میدونه چرا کیک بو و مزه تخم مرغ ميده?3تا تخم مرغ ريختم زیاد نیست که .هم زن برقی نداریم امکان داره بخاطر اون باشه?چطور کیک اسفنجي و نرم بشه?

ربطی به همزن نداره 

وانیل یا طعم دهنده دیگه کم زدی لابد

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بوی تخم مرغ بخاطر نریختن یا کم ریختن وانیل هست،یا خوب نبودن وانیل

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

بله عزیزم بخاطر همزنه. وقتی تخم مرغ خوب هم نخوره بو میده. من حتی تخم مرغ کوکو سبزی و ته چینم خوب با همزن میزنم. اگر همزن نداری بده ب ی مرد ک قوی باشه و حسابی همش بزنه تا رنگش کرم رنگ بشه باید از زردی در بیاد. وانیلم ب تخم مرغ بزن بعد هم بزن

یه قاشق چای خوری وانیل کافیه?

هرمقداری که توی دستورش گفته بریز،البته من خودم همیشه یه کوچولو بیشتر میریزم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷