2777
2789
عنوان

🔴نوجوان و جوانها خصوصاعلاقه مند به تحصیل در خارج بیاین تو📚🧳🛫

| مشاهده متن کامل بحث + 24761 بازدید | 99 پست
واقعاااا؟ اتفاقا فکر میکردم پزکشیو اصلا نمیگیرن  خب میشه بیشتر توضیح بدین پزشکی کدوم دانشگاه ...

البته من حدودا ۸ سال پیش رفتم شرایط شرایط الان فرق کرده باشه... من چیزی نشنیدم از یکی از دوستام هم پرسیدم چیزی نمی دونست حالا باز قرار شد بهم جواب بده اگه فهمیدم میگم😅

من خودم تو ایران دانشگاه تهران میرفتم  و رفتم هم ۲ رقمی بود 🙈😅

لطفا اکانت پاک شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من حدودا ۸ سال پیش رفتم شرایط شرایط الان فرق کرده باشه... من چیزی نشنیدم از یکی از دوستام هم پ ...

ببخشید برای بورسیه کارشناسی ارشد که آلمان نداره باید چیکار کرد واقعا من مشکلم همینه 😞😞

منم دوس دارم آلمان برم بورسیه بگیرم اما ارشد نداره 😞😞😞

راستش من شنیدم کارشناسی ارشد به بعضی رشته ها سخت میدن ولی نشنیدن که اصلا بورسیه ندن تو اون  مقطع🤔🤔🤔

لطفا اکانت پاک شود

🔴دوستان من تا جایی که خودم بتونم و تجربم اجازه بده کمک میکنم ولی بهتون پیشنهاد اکید میکنم که حتما با یه موسسه حقوقی و یا اساتیدتون تو دانشگاه مشورت کنید🔴😊

لطفا اکانت پاک شود
هزینه اش رو تقریبی میخوام بدونم ممنون میشم جواب بدید❤

من رفتم تحقیق کردم ... البته الان بدلیل کرونا میشه گفت بهت زده همه چی رو هواست و ممکنه با باز شدن مرز ها و ... قیمت ها بهایی تغییر کنه ولی تقریبا این رو تونستن در بیارم😅:

اگه شما با بورسیه برین که نه هزینه دانشگاه داشته باشین و هم تو خوابگاه دانشگاه بمونید که هزینه خونه رو هم ندین ماهانه حدود ۱۰۰ یورو خرج خورد و خودتون میشه و حدود ۶۰ یورو خرج رفت و آند که این دو تا رو میشه کاهش داد و از فروشگاه ها و وسائل کم هزینه استفاده کرد و ویزا داتشجویی هم اگر تغییری نکرده باسه همون ۶۰ یورو هستش که البته برای گرفتنش باید یه مقداری که مشخص میکنن پول تو حسابتون باشه و نامه تمکن مالی از بانک ببرین... با این حساب ماهانه تقریبا ۲۲۰ یورو خرج داره هر فرد 😅😊

لطفا اکانت پاک شود
🔴دوستان من تا جایی که خودم بتونم و تجربم اجازه بده کمک میکنم ولی بهتون پیشنهاد اکید میکنم که حتما ب ...

شما موقعی که رفتین از ایران  دیپلم داشتین یا دانشگاه هم رفته بودین ؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
من حدودا ۴ سال تحصیل کرده بودم تو دانشگاه😊

بازم پزشکی میخوندین یا یه رشته ی دیگه ؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
اکثرا وکیل های مهاجرتی همینو ذکر کردن 

میگم اینکه سخت تره نسبت به دکترا رو شنیدم ولی از اینکه اصلا نگیرین چیزی نشنیدم و رفتم چند تا سایت حقوقی رو هم خوندم باز اونجا هم چیزی ندیدم.. حالا بازم از دوستام که اونجام الان میپرسم ببینم چی میشه😕🤷🏻‍♀️😊

حالا شما به نظرم به خود دانشگاه در خواست بدین ببینین اونا چی میگن شاید بپذیرن😊🤷🏻‍♀️ 

لطفا اکانت پاک شود