2777
2789
عنوان

داستان تحول

266 بازدید | 12 پست

بچها اینجا کسی هست که متحول شده باشه

یعنی مثلا اعتقاد خاصی به دین و نماز خوندنو اینا نداشته باشه بعد با یه تلنگر اعتقادش قوی شده باشه و مذهبی باشه؟ 

اگه میشه اینجا تعریف کنید ممنون میشم عزیزای دل😍😘 

راستش من یه کانال مذهبی زدم میخام از تحول بقیه اونجا بنویسم تا یه تلنگری به اعضای کانال بخوره 

وقتی جریانتونو تعریف کردین ممنون میشم بگین راضی هستین یا نه که من بزارم کانالم

مرسی از همه😍

👌

(یا الله) تا جون داشتم بحث میکردم اما الان فقط ول میکنم و میرم نمی دونم پیر شدم یا عاقل یا هر دو.🤷‍♂️.(تاپیک هام مخاطب خاصی نیست، یا شکست عشقی نخوردم 🤭 چون از نظر من قشنگ هستن گذاشتم) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلی درست شدم داستانشم خیلی قشنگه

یک سال است به وضع قبلم نقطه

یه دختر شاد و پرانرژی مثبتتتتتتت شاعر نویسنده کتاب (در دست چاپ ) ومجری برنامه های کشوری فعال محیط زیست و حامی حیوانات فمنیسم وحامی حقوق زنان دانشجو عاشق مطالعه دیونه تاپیک انرژی مثبت پست منفی نذارید برام لطفا ..

عزیز تبریک میگم ان شاالله ثابت قدم باشی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
بچها اگه میشه تعریف کنید😍😘 من الان کار دارم میرم اومدم میخونمتون اها راستی حتما بگین راضی هستین ...

اگه تازه اس که میپره مراقب باش

یه دختر شاد و پرانرژی مثبتتتتتتت شاعر نویسنده کتاب (در دست چاپ ) ومجری برنامه های کشوری فعال محیط زیست و حامی حیوانات فمنیسم وحامی حقوق زنان دانشجو عاشق مطالعه دیونه تاپیک انرژی مثبت پست منفی نذارید برام لطفا ..
عجب تحولی😁 چرا اینقد مطمئنی که تصمیمت درست بوده؟ 

من نمیگم مطمئنم ک تصمیمم درست بوده. منظورم اینه که الان بعد از این همه مدت با جمیع مطالعات، تجربیات، تفکرات و تعقلاتی ک داشتم به یه طرز فکر خاصی رسیدم که از نظر خودم فکر میکنم درست ترینه که اگه غیر این بود قطعا خب الان طرز فکرم هم میفرقید. همونطور ک قبلا جور دیگه فکر میکردم ولی در زمان خودش فکر میکردم اون بهترین مسیریه که انتخاب کردم و الان البته بنظرم اشتباه بوده. ممکنه در آینده هم به این نتیجه برسم ک فکر الانم درست نیس.