2789
عنوان

مرگ بعضی از

1025 بازدید | 81 پست

اطرافیان رو نمیشه باور کرد خاک چطور قبولش کرد اخه اون خیلی جوون بود خدایا کاش بخاطر مادر بودنش بخاطر بچه کوچیکش بهش رحم میکردی 

عاشق ۲ تا دخترام هستم

خدا بهتر میدونه 

(یا الله) تا جون داشتم بحث میکردم اما الان فقط ول میکنم و میرم نمی دونم پیر شدم یا عاقل یا هر دو.🤷‍♂️.(تاپیک هام مخاطب خاصی نیست، یا شکست عشقی نخوردم 🤭 چون از نظر من قشنگ هستن گذاشتم) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدابیامرزش و به شما صبر بده 

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

جای اون خوبه بازماندگان اذیت میشن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا