2777
2789
عنوان

جوک 😂

129 بازدید | 16 پست

پیرمردی پسراشو صدا کرد...2تا چوب داد شکستن.ده تا داد شکستن.100تا داد شکستن....درخت داد شکستن.تیرآهن داد شکستن.دکل برق داد شکستن...

آخرش کم آورد گفت پدرسگا مسخره بازی در نیارید میخوام نصیحتتون کنم...

.

یکی از افتخارات تحصیلم این بود که به تنهایی معدل کلاسو ۴،۵ نمره میکشیدم پایین

.

.

این اولین سالیه که بخاطر کرونا نتونستم برم بالی اندونزی 

سالهای قبل بخاطر بی پولی بود

یبارم بابامو بغل کردم تا دو روز هروقت از جلوش رد میشدم میگفت بلخره که میفهمم چه گهی خوردی

.

‏با دوس پسرم دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش و همه چیو تموم کنم، تفم آویزون شد

پسره گفت: جووون

عقب مونده کی بودی

.

تو داروخونه دختره به فروشنده آروم گفت بالدار لطفن، منم بهش یه لبخند زدم که بدونه شنیدم که یهو فروشنده بهم گفت داروهاتون آمادس فقط قرص شیاف تموم کردیم!

ضربه ای که فروشنده بهم زد عمروعاص به اسلام نزده بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما با خانوادت برو خرید، قطعا تمام مدت دارن قانعت میکنن که هرچی میخوای بخری رو تو خونه دارید؛ حتی اگه برای خرید تراکتور رفته باشید

.

رو فرش های خونه شما هم موهایی هست که رنگ و جنسش به هیچ کدوم از اعضای خونه نمیخوره؟

یا فقط جن های خونه ما ریزش مو دارن؟

اگه طول زندگیتون رو در عرضش ضرب کنین مساحت ریدنتون بدست میاد

.

بابام‌ میگفت لب مرز یه داعشیو گرفتیم گفت ساعت11 منو بکشید تا نهارو با رسول خدا بخورم... اینام لج کردن ساعت2 کشتنش گفتن حالا برو ظرفاشونو بشور :/ 

.

صبح اومدم دو کلمه درس بخونم..

تا الان خواب بودم...

میترسم دو ورق دیگه بخونم برم تو کما

خیلی خوب بود مخصوصاً اون تُفیه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

آخرین بهار قرن هم تموم شد بریم ببینیم آخرین تابستون قرن چجوری ریدن برا مون:/

.

‏"تو خودت سگی" چیست؟

واکنش 99درصد از مادران ایرانی به جمله ی "مامان میخوام سگ بگیرم"