2777
2789

امروز نزدیک بود شوهرمو بکشم😐

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مرسی که بهش فرصت زندگی دادی😐 

باید دعا کنه ماه بعد پریود نشم وگرنه مردنش صد درصده😑

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

سه چار سال پیش بود که از مدرسه اومدم و فهمیدم بابام سکته مغزی کرده به سرعت بردنش بیمارستان  و داداشم تو تهران حالش بد شده و مامانم با اولین پرواز خودشو رسونده تهران.... روز نحسی بود....! 

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 
چقد بد

آره بدترین روز عمرم بود...!   

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 
بنظرم بدتراز تجاوز نداریم

من که هیچ‌وقت همچین دردیو نکشیدم  و خدا نکنه که برای هیچکسی اتفاق بیوفته... به شما تجاوز شده؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز