بچه ها من یه زندگی داشتم اشکتون در میاد نمیگم براتون یه قرون پول تو جیبم نبود بابام وضعش بدک نیست ولی با من چپ بود یه کم پس انداز داشتم یه خونه دیده بودم زیاد بزرگ نبود ولی دوست داشتم اون خونه من باشه به هر کی میگفتم یه جوری نگام میکرد حتی خانوادم مثل ادمایی که بدبختن نگام میکردن اما من خونه رو میخواستم !شب عید بود همه دنبال کار خودشون هیشکی به من توجه نداشت منم با چشم گریون دنبال خونه بودم یهو نمیدونم چی شد خدایی نمیدونم چی شد بابام بهم گفت یه پولی تو بانک داره میتونه بده بهم من ازش حتی نخواسته بودم من از بابام پول کفش و لباسم نمیگرفتم چه برسه خونه ...گفتم نمیخوام گفت باید قبول کنی خودش رفت دربدر دنبال خونه گشت یدونه نوساز خوش نقشه پیدا کرد منو برد ببینم البته تو این بین هی فاز منفی هم می اومد..شب عیده پولش نمیرسه ولی من یهو مطمئن شدم جور میشه هیچی نمیگفتم فقط دعا میکردم درست بیست اسفند همه چی روبراه شد مالک خونه تخفیف داد پولمون رسید من خونه رو خریدم شاید یه سریتون خیلی بیشتر از اینا داشته باشید ولی واسه من مهم بود خلاصه هر وقت میام نا امید بشم یاد اون اتفاق می افتم میگم همون خدایی که. اون موقع کمک کرد هنوزم زندس
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دوستان نی نی سایتی عزیز برام دعا کنید ۶ساله در انتظار بچه دار شدن هستم سه بار آی وی اف کردم یه بار آی یو آی لطفا با دلهای صافتون دعا کنید من باردار بشم و بچه های سالم و صالح خدا بهم بده