2777
2789
دوست عزیز در صورت تمایل به ارائه راهکارهای تخصصی تر به سوالات زیر پاسخ دهید. سن نوع پوست سن شروع ...

میشه منم بگم ،راهنماییم کنید

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری ..هر روز؟عصارشو یا روغنش؟

خود گیاهشو میجوشونم

بعد از صافی رد میکنم و بهش روغن اضافه میکنم(باتوجه ب طبع سرت باید روغن مخصوص بریزی) 

میزارم آبش سرد بشه 

میزنم ب موهام چند ساعتی میمونه بعد میشورم

ب این روش هم میتونی استفاده کنی ک رزماری رو کامل پودرش کنی بریز تو غذاهات

جوشانده گل ختمی و بابونه و چای سبز هم موثر بوده برام

سلام یکی اینجا این دستور بمن داد و دو هفتس انجام میدم راضی م ریزش کم شده و موهام براق و ذخیم شده ...

من انجام دادم اینو ولی کف سرم کامل خالی شد به همه نمیسازه😓

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
خود گیاهشو میجوشونم بعد از صافی رد میکنم و بهش روغن اضافه میکنم(باتوجه ب طبع سرت باید روغن مخصوص بر ...

ممنون عزیزم

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
دوست عزیز در صورت تمایل به ارائه راهکارهای تخصصی تر به سوالات زیر پاسخ دهید. سن نوع پوست سن شروع ...

من تازه بیست سالم شده ، پوستم چربه ، ولی خود موهام خشکه ، موهام هم فر لوله ایی هست گره میخوره ، از 18سالگیم حس میکنم شدید شده ، من هر روز شونه نمیکنم ولی هر یه تا پنج روز یبار که شونه میزنم اندازه یه توپ کوچولو جمع میشه ، بیماری ندارم ، تراکم موهام زیاده ،هیچ جاییش خالی نشده در واقع از همه جای سرم میریزه، ریزش مو ارثی نداریم ، قرص زینک هم میخورم 

من تازه بیست سالم شده ، پوستم چربه ، ولی خود موهام خشکه ، موهام هم فر لوله ایی هست گره میخوره ، از 1 ...

خب شما قرص زینک رو بزارید کنار چون این داروهایی که میگم زینک به مقدار کافی دارند و مصرف بیشترش سبب ریزش میشود.

شما از قرص ساپلاس مدز به همراه سیستن ب۶ استفاده کنید؛یک عدد ساپلاس مدز روزانه و دوعدد سیستن ب۶.

همچنین از شامپو کراستم دی استفاده کنید.

و تونیک هم از تونیک تی ۲ سریتا استفاده کنید.

ممکن است در چهار هفته اول ریزش کمی افزایش یابد اما طبیعی است و اینها موهای مرده هستند بعد از ۵ هفته اولین اثرات مشاهده میشود و درمان کامل نیاز به ۳ تا ۶ ماه دارد.

برای نرم شدن بیشتر هم در حمام ماسک مو مای و بعد از حمام از سرم کراتین پنتن یا کرم موی سینره و یک اسپری دوفاز مثل گلیس استفاده کتید چون خشکی زیاد خود باعث ریزش میشود‌‌.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
خب شما قرص زینک رو بزارید کنار چون این داروهایی که میگم زینک به مقدار کافی دارند و مصرف بیشترش سبب ر ...

وای عزیزم یه دنیا ممنونم که وقت گذاشتی و راهنماییم کردی💟💟💟💟💟💟💟

عزیز من هروقت ریزش مو دارم با کته کردن برنج درمان میشم. چون من عادت داشتم به برنج ابکش شده. همینکه م ...

چه جالب،منم شنیده بودم کته بهتره ولی نمی دونستم اینقدر فرق داره

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     
سلام یکی اینجا این دستور بمن داد و دو هفتس انجام میدم راضی م ریزش کم شده و موهام براق و ذخیم شده ...

وای هیچی روغن کندوش نمیشهه هندیه @kondoshoil اینه ایدیه اینستاش من خیلی راضی بودم به مو و ابروم زدم ولی کنارش بیوتینم خوردم روغن درمانی با روغن اصلی یه چیز دیگسسس