2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص گیاهی اکوفان و زینک موثره

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

با اجازه استارتر من هدفم فقط کمک به خودم و دیگرانه😉❤

اگه دوسدارید که پیشرفت کنید و یه زندگی هدفمند برای خودتون داشته باشید به تاپیکام سر بزنید و تاپیکام رو لایک کنید و ذخیره کنید تا یه گروه خیلی بزرگ شیم و از فردا مسابقه رو شروع کنیم😊💋

امروز دلیل لبخند کسی باش:)♡

معمولا زینک میدن و یه سری مکملایی هست که داروخونه ها میفروشن تقویت کنندس

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

سلام یکی اینجا این دستور بمن داد و دو هفتس انجام میدم راضی م ریزش کم شده و موهام براق و ذخیم شده

بین اول از همه میرب روغن زیتون بکر میخری و روغن نارگیل و یک بسته پودر حنای سبز مرغوب نه بدون رنگ

بعد یک استکان روغن نارگیل یک استکان روغن زیتون و دو قاشق مربا خوری حنا رو با هم قاطی میکنی و میزاری بیست و چهار ساعت در دمای محیط بمونه

بعد این مایع رو اگر تونستی هر روز نتونستی یک روز درمیون به کل کف سرت ماساژ میدی و بعدشم موهاتو در همون حال شونه میکنی  با شونه چوبی و بعد حداقل دو ساعت صبر میکنی و بعد میری حموم و با شامپو عذرا که اونم باید از عطاری بخری سرتو میشوری. اگر نداشتن شامپو هفت گیاه کندلوس بگیر

اینکار رو هر روز با یک رروز در میون به مدت سه ماه انجام میدی 

همسرم این دستورو استفاده میکننه

دوست عزیز در صورت تمایل به ارائه راهکارهای تخصصی تر به سوالات زیر پاسخ دهید.

نوع پوست

سن شروع ریزش

تراکم مو

مقدار ریزش روزانه

وجود بیماری

مصرف دارو

جنس پوست سر

محل خالی شدن مو

نوعژن موی خانواده

بارداری و یا شیردهی

پاسخ به این سوالات به علت یابی ریزش کمک و سبب ارائه درمان بهتر و حرفه ای تر میشود

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...

عزیز من هروقت ریزش مو دارم با کته کردن برنج درمان میشم. چون من عادت داشتم به برنج ابکش شده. همینکه مدتی برنج ابکش شده میخورم ریزش موهام شدییید میشه ولی به محض اینکه کته میخورم خوب میشه. متوجه شدم دلیلش ویتانین ب هست.. قرص آهن و فولیک اسید هم خیلی کمک کنندس. اکثرا علت ریزش کمبود ویتامین هست.. و بعضا تیروئید 

قرص گیاهی اکوفان و زینک موثره

دوست عزیز قرص اکوفن دیگر وارد نمیشود و این قرص اگر هم لاشد خود به میزان لازم زینک دارد نیازی به مصرف داروی خارجی نیست.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...