2777
2789
عنوان

فردا وقت لیزر دارم

4549 بازدید | 271 پست

فردا وقت لیزر دا م

اولش گفتم پا کامل

با زیر بغل و بیکینی کامل

حالا کیایی که تجربه دارن و انجام دادن بگن پا کامل باشه یا فقط پا کافیه؟؟ران پام خیلی کم پشته و نازکه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونجا خودشون میگن اگر جواب نداده قسمت رون پاتون اصلا نمیزینن.. ان شاالله سری جدا هم داری دیگه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

کلا برو حالا ک داری میری بزار تمیز بشه پرز هم نداشته باشه مثل زنهای خارجکی براقشون کنی لذت ببری😍😍

خدایا میشه منم روزی لیزر کنم بدنم رو؟!

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
بعضیا اصلا مو ندارن

من اصلا ندارم، شوهرم میگ خوشبحالمه،، اما نمیزاره برم خط ب ا س ن لیزر کنم، مو داره اونجا خیلیم زیاده،،، شماها هم همینجوری زیاد دارین یامن اینجورم؟ 

من اصلا ندارم، شوهرم میگ خوشبحالمه،، اما نمیزاره برم خط ب ا س ن لیزر کنم، مو داره اونجا خیلیم زیاده، ...

من بدنم کلا موهاش بوره 

فقط ساق پا و زیر بغل و بیکینی پره

خدای نکرده لیزر به رحم آسیب نمیرنه?

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍