2777
2789
عنوان

بیاین عکس💛😎

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 319 پست
آییی بیا بکشیم با هم...به شوهرم میگم اگه دوستام بیان پیشم همیشه..تو سال به سال نیای هم مهم نی🙁🙄😂 ...

اینجور وقتا بگو الهی من فدای سیبیلای گنگستریت بشم ناراحت نشو 😐😂😂😂😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

برین شاهگلی خب اونجا هم‌ خوبه 

اونجا هم میره ولی من دلم تنوع مبخواد اینم همش گیر میده ب جاهای تکراری

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
نمیدونم🤔 سه روز پیش گذاشتم منفی بود زنگ زدم از دکترم وقت گرفتم شنبه میرم دکتر توام بیا اونجا ببینم ...

خدا بخواد میخوام سونوی ۱۲هفته رو پیش دکتر خودم برم ‌بعدش عوضش کنم 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

اونجا هم میره ولی من دلم تنوع مبخواد اینم همش گیر میده ب جاهای تکراری

من جای تو بودم میرفتم جاهای خوشگل تبریز تو اطراف مثل کندوان عنصرود روستای بارانلو 

اها باش دا بسلامتی گلم😚

شنبه ای کاش بگه تی نی تو دلته 

اونوقت دیگه باهم بزن بریم خرید سیسمونی😍😍😍😍😍

من جای تو بودم میرفتم جاهای خوشگل تبریز تو اطراف مثل کندوان عنصرود روستای بارانلو 

اخرو نرفتم کوجاس

آناناس گرونه عنتر...ولی تو فک کن به آناناس حساسیت دارم🙄😂😂

😂😂😂باشع پس اینجوری فک میکنم کع با تصورشم کهیر میزنی😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من از اون شانسا ندارم باجی😞 ارهههه از کجا میخای خرید کنی؟ منظورم کدوم منطقه

کالسکه رو و بعضی چیز هارو میخوام اینترنتی بخرم 

سرویس چوب ابوریحان 

لباسم هر کجا خوشگل رو دیدم 

برا عروسک و اینا هم میرم مشروطه

بچو ها دارم کیک درس میکنم 😌