2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین چی بگم ؟

243 بازدید | 25 پست

شوهر دختر خالم روز دختر رو تبریک گفت بهم منم شمارشو نداشتم از روی پروفایلش که دیدم عکس بچشه فکر کردم دختر خالمه منم براش ایموجی بوس فرستادم حالا دیدم امروز دو تا کلیپ دیگه فرستاد یادم اومد من که شماره دختر خالمو سیو دارم پرسیدم گفت من شوهرشم منم توضیح دادم که فکر کردم دختر خالمی اونم گفت ببخشید دیگه پیام نمیدم حالا چی بگم که هم مودبانه باشه هم دیگه پیام نده ؟چون خیلی رو در وایستی دارم باهاش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگع چیزی نگو خودش کف پیام نمیدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اصلا جوابشو نده فقط بگو ممنون

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍