2777
2789
عنوان

بورس

316 بازدید | 34 پست

سلام

می‌خوام وارد بورس بشم ولی هیچ آشنایی ندارم

کارگزاری خوب غیر از آگاه و مفید و فارابی چیه؟

میگن بورس قراره سقوط کنه،راسته یعنی؟

کسی هست با بورس آشنا باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آگاه اصلا خوب نیست همه شاکین 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
من کد بورسی برام اومده  الان باید چطوری تو کارگزاری مفید ثبت نام کنم؟ اینترنتیه؟

بله اینترنتی میتونید

اون کد ده رقمی که برای شما اومده،کد سجام 

کدی که از طریق کارگزاری مفید میگیرین میشه کد بورسی💝

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین
بچه ها من کارگزاری اگاه بودم از دیشب مشکل داشته والان از منبعهای مختلف شنیدم هک شده خودسایتش زده مشک ...

نه عزیزم

مشکل زیر ساخت بوده

شایعه میسازن دیگه

الکی که نیست پولامون بره😭💝

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین
بله اینترنتی میتونید اون کد ده رقمی که برای شما اومده،کد سجام  کدی که از طریق کارگزاری مفید م ...

اره الان مشکلم کارگزاریه   رفتم تو سایت کارگزاری مفید   یه رمز عبور دلخواه ازم خواست    یعنی فقط همینا احتیاجه؟ برا کارگزاری احتیاج به مراجعه حضوری نیست؟