2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این خواهرررررر

386 بازدید | 34 پست

همش ۱۴ سالشه...هممونو سکته داده با رفتاراش...حرفا و فحشای پسرونه و زشتش😱لاتی راه رفتنو وضع لباس پوشیدنو😶روزی ۱۰۰ بار با مامانم دعوا میکنه و چ فحشا که نمیده...امروزم که مدیر مدرسشون زنگ زده مامانم و گفته این چه وضع لباس پوشیدنه؟(رفته بوده کارنامه بگیره)😥😥

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

جلوشو بگیرید که اگه همین طور پیش بره در آینده که بزرگ شده خیلی بد میشه

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دوران نوجوانی خیلی زود میگذره

وقتی هممونو دق داد

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

😂😂😂😂😂😂

اینا دقیقا مشخصات به دختر شر ۱۳ ساله س 

کم کم درست میشه 

از لحاظ پوشش منم شبیه اون بودم ولی فحش اصلا نمیدادم مثلاً ترم یک دانشگاه با شلوار شیش جیب رفتم ولی بعدش چادری شدم خیلی سخت نگیرین

فقط رو فحش ندادنش کار کنین بقیه ب مرور زمان درست میشه

میشه بکی مثلا چیا میپوشه؟

مانتو جلوبازو...شلوار پاره و .....