2777
2789
عنوان

علایم بارداری

286 بازدید | 46 پست

بچه ها من روز 6 پری هستم اما هنوز پری نیومده امروز شکمم نفخ کرده از درد شکم از خواب پا شدم خیلی در دمیکرد . میتونه از علایم بارداری باشه نوکه سینه هامم درد میکنه. اگر تجربه دارین کمکم کنید پلیز  

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون آز بدم یا بی بی بزنم یا صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
به نظرتون آز بدم یا بی بی بزنم یا صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بی بی بزن

۶ روزه تاخیر داری؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بی بی نزدی

دیگه بی بی نزدم از منفی شدن دوبارش ترسیدم گفتم بزار یکم بگذره

بی بی بزن ۶ روزه تاخیر داری؟

آره عزیزم روز 3 پری ظهر بی بی زدم

آره عزیزم روز 3 پری ظهر بی بی زدم

فردا بزن عزیزم اگ نبودی برو دکتر ومشکل رو پیگیری کن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ترشحاتت زیاد شده؟سینه هات سفت و رگه هاش معلومه؟

ترشحاتم زیاده ولی فقط نوک سینه هام درد میکنه حتی لباس میپوشم بهش میخوره درد میگیره حساس شده

فردا بزن عزیزم اگ نبودی برو دکتر ومشکل رو پیگیری کن

باشه گلم دعا کن بتردار باشم این ماه لتروزول خوردم